Ako se dvoumite kuda za doček, Budva je dobar izbor

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Novogodisnji program u Budvi
TOB

Turistička organizacija opštine Budva predstavila je na promociji u beogradskom hotelu „Majestic“ novogodišnji program koji će okupiti najveće balkanske muzičke zvezde i opravdati epitet tradicionalnog najspektakularnijeg dočeka na otvorenom u celom regionu.

Na konferenciji koja je održana , u prisustvu zvezda novogodišnjih koncerata Svetlane Cece Ražnatović, Harija Mata Harija, Nede Ukraden, Nevene Božović, Lene Kovačević i drugih, najavljena su petodnevna dešavanja među kojima je za svakog po nešto – od pop melodija i hitova uz koje su odrastale generacije preko žurki na otvorenom sa najvećim zvezdama elektro muzike današnjice, do koncerta za ljubitelje klasike i programa za najmlađe goste Budve.

Budva, kao što vidite, više nije destinacija samo za ljetnji odmor i kupališni turizam, već destinacija u kojoj uživate tokom cijele godine. Naš novogodišnji program je i ovoga puta raznovrstan i vrlo atraktivan. Potrudili smo se da dovedemo regionalne zvijezde i vjerujemo da će svako moći da odabere ono što je njemu blisko. Budva će svakog dočekati raširenih ruku“, kazala je na konferenciji Maja Liješević, direktorka Turističke organizacije Budve.

Novogodišnji program počeće u subotu, 28. decembra, kada će nastupiti trebinjski rok sastav “Krugovi u žitu”, „Akademia“ i “Katapult“ iz Bara i kultni hrvatski rok sastav „Psihomodo pop“.   U nedjelju, 29. decembra u podne će koncert održati poznata džez jevačica iz Srbije – Lena Kovačević, dok će se u noćnim satima predstaviti Gradska muzika Budve, budvanski bend “Refugie Jesus & Apostols” i hrvatski rok muzičar Neno Belan s bendom. U ponedeljak 30. decembra održaće se podnevni koncert crnogorskog gudačkog kvarteta „Lords of the Strings “, čiji članovi su ujedno i muzičari crnogorskog simfonijskog orkestra. Istu noć nas očekuje veče elektronske muzike koje će “otvoriti” budvanski DJ-evi Stevan Mandić i John K, a potom će nastupiti svetski poznati turski DJ – Mahmut Orhan i francuski DJ duo „Offenbach“. Poslednjeg dana ove godine, 31. decembra u dnevnim satima će biti organizovan program za najmlađe, dok će uveče nastupiti crnogorski sastav „The Grupa“, poznata pop pevačica Nevena Božović i regionalna zvezda – Zdravko Čolić.

U sredu, 1. januara od 14 sati planiran je koncert klasične muzike u okviru kojeg će nastupiti renomirana crnogorska operska imena: Marijana Šovran (sopran), Marko Kalajanović (bariton), Lana Asja Dabović (sopran), Emilija Minić (sopran) i poznati srpski tenor Stevan Karanac. Soliste će i ove godine pratiti Mediteranski revijski orkestar pod dirigentskom palicom Radovana Papovića, a na flauti će svirati i budvanka Ksenija Franeta.

U večernjim satima će na Trgu prvo zapjevati klapa “Assa Voce” iz Podgorice, onda ćemo se podsetiti poznatih hitova grupe “Hari Mata Hari” , nakon kojih će nastupiti zvezda narodne muzike – Svetlana Ceca Ražnatović.

Kada je reč o atraktivnim imenima, ni budvanski ugostitelji ne zaostaju. Neda Ukraden, Petar Grašo, Haris Džinović, samo su neki od pevača u čijim će hitovima uživati svi oni koji odluče da Novu 2020. godinu dočekaju u crnogorskoj metropoli turizma.

Nakon press konferencije u Beogradu, svi prisutni uživali su u prigodnom koktelu i druženju sa poznatima i brojnim predstavnicima medija.



Izvor: objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar