OVDE će počivati Milutin Mrkonjić: Biće SAHRANJEN pored svog velikog prijatelja i partijskog druga (FOTO)

Duboko i iskreno prijateljstvo Mrkonjića sa svim članovima porodice Šaulić nadaleko je poznato srpskoj javnosti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Počasni predsednik Socijalističke partije Srbije Milutin Mrkonjić, koji će prekosutra biti sahranjen u Aleji zaslužnih građana na beogradskom Novom groblju, počivaće nedaleko od svog višedecenijskog prijatelja, pevača Šabana Šaulića.

U to su se uverili reporteri Objektiva koji su posetili Novo groblje. Naime, grobno mesto u koje će biti položen sanduk sa telom Milutina Mrkonjića nalazi se svega nekoliko metara od groba kralj narodne muzike. Inače, Mrkonjić će biti sahranjen odmah pored bivšeg partijskog druga i nekadašnjeg predsednika Predsedništva SFRJ Borisava  Jovića. U istom tom redu, a pored Jovića, nalazi se grob ubijenog političara sa Kosova i Metohije ‒ Olivera Ivanovića.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

U delu Aleje zaslužnih građana, gde počiva Šaulić, a gde će od sutra počivati i Mrkonjić, sahranjeni su i glumci Nebojša Glogovac i Milorad Mandić Manda, kao i legendarni pevač narodne muzike Predrag Cune Gojković.

Foto: Masa Bandjur

PRIJATELJSTVO ZA CEO ŽIVOT

Duboko i iskreno prijateljstvo Mrkonjića sa svim članovima porodice Šaulić nadaleko je poznato srpskoj javnosti. Zahvaljujući upravo tom prijateljstvu, Mrkonjić je upoznao pevačicu Anu Bekutu, ženu sa kojom je proveo poslednjih deset godina života.

– Kada sam ugledao Anu na Šabanovom koncertu, nisam znao ko je ona. Pre toga sam upoznao mnoge njene koleginice poput Cece, Snežane Đurišić, Lepe Brene, takav mi je posao, stalno smo se mi političari sretali sa pevačkim zvezdama, ali ja sa njom nisam. Ona je bila u našoj blizini, a ja sam upitao Šabana jedino da li peva ,,Zlatiborske zore”, inače zaista nisam znao ko je ona – prisećao se Mrka u jednom od intervjua, a potom dodao:

– Na zabavi posle Šabanovog koncerta Ani sam naručio jednu pesmu i dao joj bakšiš, a ona mi poručila da skinem burmu. Odgovorio sam joj: ,,Skinuću, ako mi vratiš pare”, što ona, naravno, nije uradila. Tome se svi slatko smejemo i dan-danas! Važili su za jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni iako se on zvanično nikada nije razveo od supruge Dragane Daše Mrkonjić. Iako je bilo predviđeno da Mrkonjić i Daša počivaju zajedno u porodičnoj grobnici, izvori Objektiva kažu da je postignut kompromis.

– Aleja zaslužnih građana je kompromisno rešenje i za Anu i za Dašu – navode odlično upućeni izvori našeg lista.

Ostatak ove i ostale aktuelne priče pročitajte u sutrašnjem izdanju štampanog Objektiva

Foto: Objektiv.rs

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (17)

  1. SVI MASONI U SRBIJU SLUGE VLADARE IZ SENKE TREBA DA BUDU SAHRANJENI U DRZAVE ZA KOJE SU CEO SVOJ ZIVOT RADILI ILI U ENGLESKU FRANCUSKU I NEMACKU .NJIMA NIJE MESTO DA BUDU SAHRANJENI U DRZAVU U KJI SU PROTIV NJE RADILI CITAVE SVOJE ZIVOTE.

    Odgovori

Ostavite komentar