Madona od Instagrama dobila odgovor zbog čega su joj UKLONJENE fotke: PREKRŠILA je važna pravila

Pevačica je veoma burno odreagovala nakon što je shvatila da su joj fotografije nestale sa profila

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Madona
FOTO: Printscreen/Youtube

Pevačici Madoni Instagram je nedavno uklonio fotografije na kojima se videlo više nego što treba.

Ona ih je ponovo postavila naglašavajući da su uklonjene bez ikakvog prethodnog upozorenja, a politiku ove kompanije nazvala je se**ističkom. Ipak, ovog puta je sporne delove tela prekrila emotikonima srca i objavila podužu poruku.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Još uvek mi je zapanjujuća činjenica da živimo u kulturi koja dozvoljava da se pokaže svaki centimetar ženskoga tela, osim bradavice. Kao da je to jedini deo ženske anatomije koji može da se se**ualizuje. Bradavica koja hrani bebu! Zar muška bradavica ne može da se doživi kao erotska?! A šta je sa ženskom gu**com koja nikad nigde nije cenzurisana? – napisala je besno pevačica.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Madonna (@madonna)

Portparolka Mete (nekadašnji Fejsbuk), vlasnika Instagrama, navela je u saopštenju da su pravila za sve na Instagramu jednaka.

– Uklonili smo Madoninu objavu zbog kršenja naših pravila protiv golotinje odraslih. Razumemo da se neće uvek svi složiti s našim mišljenjem gde podvlačimo crtu, ali naša pravila su osmišljena kako bismo pomogli ljudima svih starosnih grupa da se osećaju sigurno dok koriste naše aplikacije. Istovremeno, ostavljamo što više prostora za izražavanje – rekla je ona za CNN.

Dodala je da su se pravila kompanije vezano za golotinju u međuvremenu promenila. Kompanija dopušta golotinju u određenim situacijama, uključujući dojenje, proteste, umetnička dela i skulpture, te golotinju u obrazovnom i zdravstvenom kontekstu.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, CNN

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar