“Tražila je da pričam na SRPSKOM, rekla je serbia grande”: Filip Gačić odgovorio na ČUDNA pitanja (VIDEO)

U laži su kratke noge, na kraju se sve sazna

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Prvi gost druge sezone emisije 10 čudnih pitanja bio je kreator i autor popularne instagram stranice „Putosranje“ Filip Gačić. Na društvenim mrežama ova stranica je postala prava senzacija jer kritikuje „našminkane“ i nerealne glamurozne putopise i fokusira se na istinu ma koliko ona neprivlačna bila.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Popularni Čile je iskreno odgovarao na sva pitanja koja je Ognjen Radosavljević postavio pred njega te smo saznali i koje je najprljavije mesto na svetu, da su Majanci, kako on tvrdi, zapravo drevni Srbi, ali i zašto je muskatni oraščić ključ dobre zabave na Tanzanijskim žurkama!

Posebno je zanimljiv bio momenat kada je otkrio kako se u Meksiku sporazumevao sa devojkama na srpskom jeziku, i zašto su mu vikale „Serbia grande“!

Preporučujemo Vam da pogledate ceo intervju sa početka ove vesti i saznate odgovore na sva čudna pitanja koja su stavljena pred Filipa. Takođe, zapratite naš youtube kanal za još zanimljivog sadržaja i napišite u komentarima koga biste sledećeg voleli da vidite u ulozi gosta!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar