Ostavila je ključeve komšiji i otišla na odmor: Kad je pogledala snimak, odmah je zvala policiju (VIDEO)

I dan-danas ne može da dođe k sebi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube/Haberler Güncel

Imati dobre komšije zaista je važno. No, kada imate susede iz pakla, to vam može uništiti život. Osetila je to na svojoj koži 45-godišnja Šeron Bulman.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kada je sa svojim suprugom i detetom planirala da ode na odmor na Kipar, odlučila je komšiji da da rezervni ključ od njihovog doma da pripazi dok su oni na putu.

Verovali su tom čoveku koji im je komšija punih sedam godina, a nakon povratka s puta, Šeron je počela da sumnja da im sused ulazi u dom dok ona i suprug nisu kod kuće.

Nakon što je od 49-godišnjeg komšije počela da dobija poruke: “Draga Šeron, do kada nećeš doći kući?” odlučila je da postavi kameru u svoj dom, pa se šokirala prizorom.

Na snimku iz spavaće sobe videla je suseda Žila kako pregleda njen donji veš nakon što je navukao zavese na prozorima da ga niko spolja ne vidi.

Odmah je prijavila muškarca policiji, a on je osuđen na godinu dana zatvora, dobio je zabranu prilaska Šeron, kao i novčanu kaznu od 700 funti, od kojih 500 kao odštetu Šaron zbog pretrpljene duševne boli i 150 sati neplaćenog društveno korisnog rada.

Muškarcu je naloženo i da se uključi u program za lečenje za s*ksualne prestupnike.

Šaron je izjavila da se u svom domu više ne oseća bezbedno i da ne želi da spavati u svojoj spavaćoj sobi nakon što je videla da je u njoj boravio njen komšija.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Večernji list

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar