ZVANIČNO: Junajted ima novog trenera, specijalan ugovor za nemačkog maga fudbala!

Nadaju se uspešnoj saradnji

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Ralf Rangnik

Sada je i zvanično, Ralf Rangnik je novi trener Mančester Junajteda.

Nemački stručnjak će do kraja sezone predvoditi “crvene đavole”, dok će od naredne biti u ulozi savetnika.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Ralf je jedan od najpoštovanijih trenera i najvećih inovatora u evropskom fudbalu. Bio je naš kandidat broj jedan za privremenog trenera zbog liderstva i tehničkih veština koje poseduje. Ali i zbog skoro četiri decenije sticanog iskustva u menadžmentu i trenerskom poslu. Svi u klubu jedva čekaju da počnu saradnju sa njim. Prvo kao sa trenerom do kraja sezone, a onda i kao sa savetnikom u naredne dve godine-  rekao je Junajtedov direktor Džon Murtou.

Rangnik je neko ko je postavio temelje klubova kao što su Lajpcig i Hofenhajm, tako da se na Old Trafordu nadaju da bi isto mogao da uradi i sa Junajtedom. Ugovor je takav da će ove sezone biti menadžer, a naredne dve će raditi kao savetnik.

– Uzbuđen sam što sam došao u klub kao što je Mančester Junajted i fokusiran sam da ostvarimo uspešnu sezonu. Ovaj tim je prepun talenta i ima sjajan balans mladosti i iskustva. Svi moji napori u narednih šest meseci će biti usmereni ka igračima da izvuku pun potencijal. Individualno i pogotovo timski. Osim toga, radujem se što ću podržavati klub u dugoročnim projektima iz uloge savetnika – rekao je Rangnik.

Bonus video:

Zvezdina filijala ima novog trenera: Stiglo najlogičnije moguće rešenje, Đurovski postao potpredsednik!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar