Vučić ZAGRMEO ispred Arene: Ovo su poslednji izbori na kojima ću vas voditi, ali idemo do POBEDE

Predsednik je rekao da moramo da radimo i da se borimo još jače

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Pink

Predsednik srpske Napredne stranke Aleksandar Vučić obratio se okupljenim građanima ispred Beogradske arene.

Predsednik se prvo zahvalio ogromnom broju ljudi koji su se okupili ispred Arene.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Hvala vam što se ovde sa nama. Beskrajno vam hvala što vam nije teško da budete ispšred Arene. Došao sam da vam kažem da imamo zadatak da se borimo za našu zemlju, narod, za svakog od vas i za svakog drugog običnog čoveka i da im kao danas pokažemo razliku između pristojne Srbije i onih koji ruše. Nemamo čega da se stidimo, mi smo uspeli da dovezemo jednu mašinu, “Radišu”, to je mašina kojom smo gradili puteve, pruge, desetine drugih regionalnih puteva, bolnice, domove zdravlja, koje nisu mogli u prethodnom periodu ni da nacrtaju – rekao je Vučič.

Predsednik je rekao da moramo da radimo i da se borimo još jače.

– Prepuno mi je srce kada vas vidim na severnoj strani Arene, veliko hvala, moramo da radimo i da se borimo još jače, našom snagom, borbom, posvećenošću, moramo da ih pobedimo ubedljivije, snažnije i jače. Mnogo vas volim, ovo su poslednji izbori na koje vas vodim, naša deca su najvažnija, naša Srbija je najvažnija. Sve najbolje vama i vašim porodicama, svako vaše mesto ću obići u narednim mesecima. Živela Srbija – rekao je Vučić.

Danas je u hali sportova “Ranko Žeravica” na Novom Beogradu održana izborna skupština SNS.

Predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić ostaje na čelu stranke i u narednom periodu.

Izabrani su novi potpredsednici Srpske napredne stranke: Ana Brnabić, Siniša Mali, Nevena Đurić, Vladimir Orlić, Miloš Vučević, Marko Đurić i Aleksandar Šapić.

Hiljade članova i simpatizera SNS su već stigli pred Štark Arenu, iako do početka svečanosti ima još sat i po vremena.

Simpatizeri, koji su stigli iz cele Srbije, sa sobom nose zastave Srbije i Srpske napredne stranke.

I dok pristojni i višestruko brojniji simpatizeri SNS idu trotoarom prema Štark Areni, poštujući zakone i sve građane, uključujući i one koji suprotno misle, simpatizeri Dragana Đilasa blokiraju grad i divljaju na ulicama, o više o tome možete pročitati klikom OVDE.

Na ovom primeru se vidi velika razlika između pristojnih građana i onih koji su danas blokirali prestonicu Srbije i ostale gradove, pa iako ih je veoma malo, simpatizeri lidera Stranke slobode i pravde, Dragana Đilasa, uspeli su da značajno uspore saobraćaj, te time doprinesu samo maltretiranju građana.

BONUS VIDEO:

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar