Nova zvezda SNS: Evo ko je mlada i elokventna Nevena (28) koja je danas postala potpredsednica stranke

Nevena se, iako mlada, svojom pameću i elokventnošću istakla u mnogim situacijama

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Privatna arhiva

Danas su na Izbornoj skupštini naprednjaka izabrani potpredsednici Srpske napredne stranke, među kojima je i nova zvezda SNS-a mlada i elokventna Nevena Đurić (28), koja ne prestaje da oduševljava svojim angažovanjem i elokventnošću.

Naime, Nevena se, iako mlada, svojom pameću i elokventnošću istakla u mnogim situacijama, gde je pokazala da je i više nego sposobna da, ne samo da učestvuje, već i da argumentovano pobije sagovornike u debatama.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Tako je jednom prilikom u duelu koji se odvijao između nje i Pavla Grbovića iz Pokreta slobodnih građana, u kojem je poslanica iz SNS iznela jake argumente i reagovala na laži Grbovića.

On je tada napao Nevenu da je međustranački dijalog bio neuspešan, a zatim se dotakao priče o prebijanju opozicionog aktiviste od strane pripadnika BIA, da bi se nakon njenih snažnih argumenata pravio da ne zna o kome poslanica SNS-a govori, a više o tome pročitajte OVDE.

Da Nevena vrlo argumentovano brani i zastupa svoje stavove dokazuje i situacija koja se dogodila tokom jednog gostovanja na RTS-u , gde je pokazala kako se znanjem i odlučnošću pobeđuje, pa je tako odbrusila Dragani Rakić, potpredsednici Demokratske stranke, koja se inače nalazi pod potpunom kontrolom lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa.

Poslanica SNS pokazala kako se znanjem POBEĐUJE: Nevena Đurić DEMOLIRALA Đilasovku Draganu Rakić (VIDEO)

Nevena Đurić (28) rođena je 1993. godine u Kruševcu. srednju Medicinsku školu u Kruševcu, smer farmaceutski tehničar. Završila je osnovne i master studije na Prirodno matematičkom fakultetu u Kragujevcu, smer profesor matematike. Potom je radila u Privrednoj komori Srbije – Regionalnoj privrednoj komori Rasinskog upravnog okruga, na poslovima stručnog saradnika za projekte. Nakon parlamentarnih izbora održanih 21. juna 2020. godine po prvi put postaje narodna poslanica.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić lično je pohvalio ovu mladu nadu. Naime, Vučić je tom prilikom rekao da je ona suviše pametna da sebi dozvoli da se promeni, da je ponosan što je “završila našu stranačku akademiju”.

– Ona je neko ko “hvata” bolje od mene kad sam imao 24. godine. Ima kućno vaspitanje, ona je retkost na srpskoj političkoj sceni – rekao je tada predsednik Vučić, koji se tada osvrnuo na napade na mladu nadu SNS-a. Šta je još predsednik rekao tim povodom možete pročitati OVDE.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar