“Imam ČETIRI TUMORA”: Kija progovorila o zdravstvenim problemima i otkrila šta su joj lekari rekli

Pevačica šokirala priznanjem

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Kija Kockar, Foto: E-stock/Časlav Vukojičić

Pevačica i nekadašnja pobednica rijalitija ”Zadruga” Kristina Kija Kockar ne krije da je iza sebe ostavila tešku godinu. Ona je otvorila dušu i iskreno pričala o izazovima s kojima se susrela, ali i o zdravstvenim problemima s kojima se lavovski bori.

– Nikada nisam razmišljala o tome da uradim grudi, možda se za to odlučim nakon porođaja ukoliko bude bilo potrebe. Trenutno to ne bih čačkala s obzirom na to da unutra imam četiri tumora – rekla je ona za Alo.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Kontrolišem i pratim situaciju, svi tumori su hvala bogu benigni, tako da je za sada sve pod kontrolom. Lekari su rekli da jednom godišnje dolazim na kontrole, što i radim – dodala je pevačica.

Foto: E-Stock/ Časlav Vukojičić

Ona se zatim osvrnula i na to da li u njenom životu trenutno postoji neki muškarac.

– Nažalost, trenutno u mom životu ne postoji nijedan muškarac. Sa Draškom sam u kontaktu jer smo prijatelji. Tokom prethodne godine mi se desilo dosta loših stvari, a jedna od njih jeste upravo ta afera sa gradonačelnikom Banjaluke za kojeg pre povezivanja sa mnom niko nije znao. Iskreno, ja sam mislila da je cela ta hajka potekla od njega, ali on mi se kleo da nema nikakve veze s tim – priznala je ona iskreno.

Kako je rekla, nedavno je morala da kontaktira i policiju.

– Nedavno su mi hakovali Instagram, to sam prijavila policiji, imam nekoliko neprijatelja tako da ne znam ko stoji iza toga – kaže Kockareva.

Kija se nedavno počastila skupocenom nekretninom u Turskoj, a sada je otkrila da stan na Bosforu izdaje kada ne boravi u njemu.

– Stan u Turskoj uveliko izdajem, to sam odmah organizovala preko jedne turske agencije. Uglavnom ga uzimaju Rusi – zaključila je Kija Kockar za pomenuti meidj.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Alo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar