Zoran Radojičić: “Mogao bih da dam doprinos u još jednom mandatu na čelu Beograda”

Dodao je da će objekat imati 60.000 kvadrata i da će u njega biti uloženo oko 100 miliona evra

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ATA Images

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić izjavio je da mu je velika čast, ali i izazov to što je gradonačelnik Beograda i da veruje da bi mogao da da doprinos u još jednom mandatu, najviše u segmentima unapređenja kvaliteta životne sredine i brige o deci, preneo je Beoinfo.

– Moja vizija je zdrav Beograd i najbolji mogući uslovi za rast i razvoj dece. U čitavom regionu veliki gradovi imaju iste probleme, na prvom mestu je zagađenost. Zato sada imamo jasan plan kako da se taj problem rešava: metro, obilaznica kojom će se izmestiti tranzitni saobraćaj, gašenje individualnih ložišta, unapređenje gradskog saobraćaja, prečišćavanje otpadnih voda – rekao je Radojičić za TV BN.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Radojičić je naveo da je, kada je reč o saradnji sa gradovima u regionu, nova dečja klinika u Tiršovoj koja će biti regionalni centar za lečenje dece projekat od velikog značaja.

Kako je naveo, veruje da će čitav projekat biti završen 2024. godine. Takođe je dodao da će objekat imati 60.000 kvadrata i da će u njega biti uloženo oko 100 miliona evra.

Radojičić je naglasio da će se ovom klinikom smanjiti potreba za lečenjem dece u inostranstvu, te će istovremeno i medicinsko osoblje imati odlične uslove za rad.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar