SRAMNO

Heroj Đilasove opozicije i Marinikin drugar traži PRIKLJUČENJE Bujanovca i Preševa lažnoj državi Kosovo

Kamberi je izjavio da je za Albance u Bujanovcu i Preševu poželjna autonomija sa pravom priključenja tzv. Kosovu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Heroj opozicije lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa i drugar potpredsednice SSP Marinike Tepić, albanski poslanik u Skupštini Srbije Šaip Kamberi traži priključenje Albanaca u Bujanovcu i Preševu lažnoj državi Kosovo!

Naime, Kamberi je za portal Kosovo Online izjavio da je za Albance u Bujanovcu i Preševu poželjna autonomija sa pravom priključenja tzv. Kosovu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Za Albance u “Preševskoj dolini” poželjna je političko-teritorijalna autonomija sa pravom priključenja (tzv.) Kosovu, međutim, u ovom trenutku to nije nešto što zavisi od naših želja – izjavio je Kamberi.

Podsetimo, nedavno je televizija pod kontrolom Dragana Đilasa i njegove perjanice Marinike Tepić pokazala da za njih traženje pravde od Srbije od drugih država i naroda u regionu nije bitno, dok je ta ista televizija slavila reči Kamberija koji je prozivao Srbe za ubistva na KiM, a više o tome možete pročitati OVDE.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Kamberi pošto i tvoji sunarodnici niti jeda Šiptar neće živeti na prostoru KiM zato i tebi preporučuem da se preseliš u Albaniju irešiš svoje lične probleme.

    Odgovori

Ostavite komentar