Ovako je Merima saznala da ima RAK: Osećala je bol, lekari nisu odmah znali šta je, a onda strašna istina

- Otišlo je zlato od žene i pevačice - rekla je u suzama Lepa

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube

Na komemoraciji Merimi Njegomir, održanoj danas u Beogradu, prisustvovala je njena dugogodišnja prijateljica i koleginica Lepa Lukić.

Vidno potresena i uplakana, uspela je da okupljenim medijima kaže koju reč o preminuloj muzičkoj legendi.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Ja sam bila veliki prijatelj sa njom, pored toga što smo obe pevačice. Otišlo je zlato od žene i pevačice – započela je Lepa.

– Bila sam u njenoj kući u julu, ustupila mi je kuću da se odmorim tamo. Šok sam doživela kada se ovo sve dogodilo. Neka je čuvaju anđeli… – rekla je kroz suze Lepa i ispričala kako je reagovala kada je saznala da je Merima bolesna.

– Kada se to desilo, čula sam… Ivan iz Legendi mi je javio to i onda dao mi je telefon od Marka, sina. Ja sam zvala i pitala da li je to istina, on je rekao “istina”…

– Tako da sam nju zvala i ona mi je rekla: “Tačno je”. “Šta si osećala, kako si saznala”, sam je pitala. Kaže: “Osećala sam da me nešto boli ispod pankreasa” i kaže da je išla kod više lekara i da ništa nisu našli, a ona ne zna šta je boli… Onda mi kaže: “Sestra mi je rekla da idem na skener. Otišla sam na skener i lekar mi je saopštio da imam rak” – prepričala je Lepa u suzama.

– Nisam mogla da izdržim da ne zaplačem. Onda me je Marko zvao i rekao: “Gospođo Lepa, nemojte da plačete pred njom. Mi ne plačemo, nije vama teže nego meni”. Ja mu kažem: “Ja nisam mogla da se suzdržim”. “Ako ne možete sledeći put da se suzdržite, nemojte zvati”. I onda nisam zvala i onda sam čula… – rekla je Lepa.

BONUS VIDEO:

Izvor: Telegraf

Komentari (3)

Ostavite komentar