DRAMA u Smederevu – penzionerku Milevu ujeo PACOV dok je radila po kući: “Uništio mi je i nameštaj”

"Čekam samo da se zmija pojavi"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock, Ilustracija

Penzionerka Mileva iz Smedereva, čiji se stan nalazi u urbanom delu Smedereva, ispričala je da joj je glodar izgrizao francuski ležaj, kožni dvosed, trosed i tepih, a na kraju ujeo je i nju.

– Nisam dobro, živim u centru grada, u stambenoj zgradi, na prvom spratu. Tu sam se doselila sa 10. sprata, jer imamo skoro 70 godina, a liftovi se kvare. Pacov me ujeo dok sam obavljala kućne poslove. Boravio je više od mesec dana u stanu. Uništio mi je nameštaj koji sam smatrala da će mi trajati do kraja života – kaže Mileva.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kaže da su pokušavali da ga uhvate, ali bezuspešno.

– Jurili smo ga, pomerali stvari. Noćima nismo jeli, nismo spavali. Imala sam težak život, ali ovo što me snašlo, da me ujede pacov. Ima i bubašvaba i miševa, čekam samo da se zmija pojavi – uznemireno je ispričala penzionerka.

Žena doživela ŠOK u kupatilu: Snimila ga kako se “brčka” i ZGROZILA mnoge (VIDEO)

Mileva je podnela tužbu gradskom javnom pravobranilaštvu za naknadu štete, ali kako joj je odgovoreno, tako nešto ne postoji.

– Priznaju naknadu troškova samo za ujede pacova na javnoj površini – navodi penzionerka iz Smedereva i ističe da joj je za naknadu štete neophodno da dokaže da je pacov došao sa javne površine.

BONUS VIDEO: 



Izvor: Pink

Komentari (2)

Ostavite komentar