Ćiro Blažević razotkrio dugo skrivanu tajnu: Franjo Tuđman me je pretukao!

- Ne budite tužni kad odem, realizovao sam sve svoje mladalaćke snove - kae legenda jugoslovenskog sporta

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Miso Lisanin/Zuma Press/Profimedia

Bivši selektor Hrvatske i čuveni jugoslovenski trener Miroslav Ćiro Blažović otkrio je jednu neverovatnu anegdotu iz perioda kada je bio član političke partije HDZ.

Iako se bori s karcinomom i prognoze lekara su veoma loše (a tu su i njegove godine, ima ih 86), proslavljenog fudbalskog stručnjaka nije napustio optimizam.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

U razgovoru za hrvatski RTL čuveni trener je u svom prepoznatiljivom stilu pričao anegdote iz bogate karijere. Govorio je o svom ljubavnom životu.

– Priznaću vam nešto, ja sam bio sa vrlo malo žena. Imam muški hendikep, a to je da ne mogu da budem sa ženom ako je ne volim. Kažu ja ševio, ma koga sam ja ševio – našalio se Blažević.

Blažević, koji je bio član političke partije HDZ, otkrio je i jednu nepoznatu anegdotu o bivšem predsedniku te zemlje, čoveku odgovornom za mnogo terora na prostoru Balkana – Franju Tuđmanu.

– Kada sam rekao da je Ivić Pašalić pi***, bukvalno me istukao! Da se ne bi ponovilo, a ja sam to vrlo dobro shvatio. Hodao sam ulicom i drao se: Pašalić nije p****! – otkriva Ćiro na šta je bio primoran od ozloglašenog vladara.

Hrvatski trener je za kraj poručio:

– Ako već moram da odem, nemojte da žalite, realizovao sam sve svoje mladalačke snove. Recite, bilo je lepo i fino je živeo. Nek je i on otišao, svi njegovi vršnjaci već jesu.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar