Soraja proslavila ROĐENDAN sa Anom Korać: Potrošila 300.000 EVRA, evo i gde su bile (FOTO)

Specijalan poklon je sve šokirao

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Instagram/ sorajavucelic

Soraja Vučelić poznata je kao neko ko voli luksuz, a zašto i ne bi kada može da ga priušti.

Najpoznatija srpska starleta proslavila sa prijateljima rođendan, na koji je pukla čak 300.000 evra!

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Za svoj 35. rođendan, odlučila je da prijatelje pozove u Isanbul, a na gala proslavu pozvala je, između ostalog, svoju najbolju drugaricu Ana Korać.

Pre same proslave Soraja se pohvalila na Instagramu, tako što je podelila snimak na kome ulazi u helikopter.

Naime, Vučelićeva je dobila specijalni poklon vožnja helikopterom, zbog čega je bila oduševljena, pa nije mogla da izdrži, a da to ne podeli sa njenim pratiocima na društvenim mrežama.

Sa druge strane, izvor blizak starleti, otkrio je za Republiku i koliko je novca uloženo u gala proslavu u luksuznom hotelu koji se nalazi u samom srcu Istanbula. Jedan od prestižnijih hotela, koji inače važe za mesto gde dolaze samo suvi bogataši Soraja je iznajmila za svoj rođendan.

– Soraja uživa, preuzbuđena je zbog svega što joj se dešava, pokloni joj stižu sa svih strana, čestitke takođe. Ona voli svoj rođendan, voli jer tada okupi prijatelje, sa kojima se i inače druži, ali ona voli da ih okupi sve na jednom mestu, kako bi svi zajedno uživali i proslavili njen dan. Dobila je i specijalne poklone, koji su se stvarno ostavili bez daha, a mogu i da vam kažem da je za ovaj rođendan odvojila i skoro 300. 000 evra, mislim to vam govori da ona stvarno ne štedi kada su prijatelji u pitanju. Voli da živi u luksuzu, a ako može i svojim prijateljima to da omogući, zašto da ne – govori izvor blizak Soraji za gorepomenuti portal.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Republika

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar