Kada je videla šta joj SVEKRVA radi sa detetom – SMUČILO joj se: “Prekipelo mi je”

Kako je opisala, njena svekrva dugo ima problem te vrste, ali ovo zaista nije mogla da istoleriše

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Činjenica je da se mnoge žene ne slažu sa svojim svekrvama, međutim, nekada odnosi postanu toliko zategnuti, da prevrše svaku meru.

Takvo iskustvo doživela je i jedna žena koja je potom podelila svoju ispovest na Reditu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Naime, ona je opisala kako se njena sverkva usudila da svojoj unuci stavi periku, kako bi prikrila njenu riđu kosu, jer joj se ne dopada.

I ne samo to, ranije je rekla svom sinu, koji takođe ima crvenu kosu, da ga njegovi pramenovi čine ‘ružnim’, na šta je snaja pobesnela.

– Moja svekrva mrzi crvenu kosu. Uvek je pokušavala da ubedi mog muža da mu je koža bleda i kosa ružna. To se dešavalo od detinjstva. Moj muž je odrastao sa mnogo mržnje prema sebi koju je prevazišao kada je njegov uži krug prijatelja pokušao da ga podigne i ohrabri da ima više samopouzdanja. Sada je konačno zadovoljan svojim izgledom – rekla je žena i ispričala šta se potom dogodilo:

– Ona sada ne prestaje da deli negativne i neprimerene komentare o svojoj unuci. Naziva njenu kosu ružnom, i upozorava je da će morati da se farba kada odraste.

Da stvar bude još šokantnija,žena kaže da je njena svekrva čak donela periku da vidi kako će dete izgledati sa smeđom kosom, što ju je potpuno razbesnelo:

– Pokušala sam da budem smirena, ali tada mi je prekipelo. Rekla sam joj ili da prestane, ili da se nosi iz naše kuće – zaključila je besna žena.

A kako biste vi reagovali kada biste se našli u njenoj situaciji? Pišite nam u komentarima.

BONUS VIDEO



Izvor: mirror.co.uk

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar