Nakon SKANDALA na aerodromu oglasila se Vesna Zmijanac: Evo šta je rekla o odnosu sa zetom Reljom!

Pevačica je bila iskrena

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Vesna Zmijanac
E-stock/Mirko Rodić

Vesna Zmijanac oglasila nakon situacije na aerodromu koja je podgrejala nagađanja da nešto nije u redu između nje, njene ćerke Nikolije Jovanović i zeta Relje Popovića.

Radi se o tome da su delovali kao potpuni stranci, pošto su u Beograd došli istim letom, ali su sa aerodroma izašli potpuno odvojeno. Tako je Vesna sama nosila stvari, bez ikakvog kontakta sa ćerkom i zetom.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Međutim, Zmijančeva ističe da ništa nije tako kako je izgledalo.

– U avionu smo potpuno sedeli drugačije – ja sam bila na početku, oni na kraju. Nisu mi pomogli oko stvari, jer sam imala samo jedno koferče, ima točkiće, ne treba niko da mi pomaže za to. Na aerodromu me je čekala drugarica, a oni su išli taksijem, njih je četvoro bilo, menadžer, di džej…- rekla je Vesna za Telegraf.rs.

Zmijančeva ističe da je u Cirihu na aerodromu razgovarala sa ćerkom i zetom, a da su u Beogradu krenuli svako svojim putem. Ona tvrdi da je među njima sve u najboljem redu.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

– Na aerodromu u Cirihu smo sve vreme bili zajedno, pričali smo šta smo imali. Mi moramo da spavamo zajedno da bi mislili da je sve u redu? Naravno da smo u dobrim odnosima, da je sve u redu. Kako može da bude da ne bude nešto u redu? – ispričala  je pevačica.

Zmijančeva je istakla da je njena unuka preslatka i da je čuva i provodi vreme sa njom kada je u mogućnosti.

– Unuka mi je mnogo slatka, preslatka je, to je babina lutka. Čuvam je kad god mogu, juče su bili kod mene, onda ju je baba ljuljala – rekla je Vesna.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar