Ovako izgleda BIVŠA ŽENA Bogdana Diklića: Stariji je 22 godine, a dva puta su glumili zajedno (FOTO)

Njihova ćerka Sofija ne želi da krene njihovim stopama, već široko zaobilazi glumu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Glumci Dijana Marojević i Bogdan Diklić venčali su se 2009. godine i ubrzo dobili ćerku Sofiju, ali 2015. godine su se razveli, a do tada su svoju privatnost čuvali daleko od očiju javnosti.

Glumački par je čak i dva puta zajedno delio scenu i to u filmovima “Četvrti čovek” i “Lajanje na zvezde”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Bogdan je od Dijane stariji dvadeset dve godine, a kako je Diklić govorio malo nakon razvoda, njihova ćerka Sofija ne želi da krene njihovim stopama, već široko zaobilazi glumu.

– Moja ćerka Sofija je izuzetno inteligentna osoba. Zbog toga ne pokazuje nikakvu želju da glumi, niti da me nasledi u poslu. Zna ona dobro šta to znači – rekao je Bogdan Diklić, a na pitanje na koga više liči njihova ćerka, odgovorio je:

– Dosta je povukla po Dijaninoj liniji. Bogu hvala, po ženi lepotu (smeh). A po mojoj liniji – moja pokojna majka Sofija je bila jako duhovita. Naše dete Sofija je strašno duhovito dete. Nisam znao šta mi se dogodilo kad se rodila. Odmah sam je zavoleo. Ja sam bio samotnjak, to je meni bio prvi brak, sa 47 godina sam se oženio i onda odjednom shvatite da niste centar sveta i da bezuslovno volite – pričao je tada glumac.

Foto: Youtube/Printscreen

Glumica Dijana Marojević slavu je stekla u filmu “Lajanje na zvezde”, a zapaženu ulogu imala je i u seriji “Neki novi klinci”.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Škola glume/režije Prvi koraci (@prvi_koraci)

Danas je profesorka na Fakultetu dramskih umetnosti, a radi i u nekoliko pozorišta. Ipak, filmove više ne snima, a njen poslednji film snimljen je 2007. godine i od tada je nestala sa filmske scene.

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar