Bio je velika zvezda, danas živi od INVALIDSKE penzije: Tragedije u životu našeg pevača samo su se NIZALE

Nedaće su se samo nizale

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Screenshot Youtube

Popularni pevač Hasan Dudić proslavio se brojnim hitovima, a sada je otkrio i na kakve je sve nedaće nailazio u životu.

– Rođen sam 21. jula 1957. godine prošlog veka u Šapcu. Ja sam Hasan Dudić, pevač i kompozitor. Onaj koji je imao i nemao, voleo i bio voljen, verovao na blanko i često se kajao zbog toga. Imam karijeru dugu 50 godina. Pevao sam i pisao hitove sebi i drugima. Prodao sam deset miliona ploča. Moje pesme su ušle u legendu, pevaju ih svake noći u kafićima, kafanama, za neke i ne znaju da sam ih ja napisao – počeo je Hasan svoju ispovest jednom prilikom za Kurir.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Prvi posao mi nije bio pevanje. Bio sam ćevabdžija kao klinac. Od mog dede brat je imao mesaru, imali su puno ovaca, krava, konja… I strina Ana me je zaposlila kod njih, učila me je da pravim ćevape. Pomagao sam joj jer sam bio vredan, imao sam devet godina tada. Imao sam veliki roštilj i cela ulica je tu dolazila – dodao je on za pomenuti medij.

On se, potom, osvrnuo na niz loših situacija koje su ga zadesile i rekao kako danas živi od invalidske penzije.

– Kotrljao sam do pre nekoliko godina. Kad kola krenu nizbrdo, ona sama idu. Jedna za drugom dešavale su mi se tužne stvari. Najpre mi je majka umrla, pa sam doživeo stravičnu saobraćajnu nesreću ispred rođene kuće, jedva sam izvukao živu glavu. Povredio sam glavu i zadobio teži potres mozga 2008. Napukla su mi tri pršljena, polomio sam desnu šaku, ugruvao se. Usledilo je bolničko lečenje, ponovo sam učio da govorim. Osam meseci su trajale terapije. Ali živ sam. Za života sam bio više od 20 puta u bolnici, srce mi je oslabilo, ali ne dam se. Sudbina je takva, ona dušu nema. Morao sam da odem u penziju nakon 30 godina staža, iako to nisam želeo. Danas živim od penzije koju sam uplaćivao, ponekad negde nastupam, i od autorskih prava. Bio sam jedan od najtraženijih pevača, da bih danas spao na to da živim od invalidske penzije – zaključio je Dudić.

 

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar