Problemi zbog jakih LEKOVA: Luni Đogani puca koža i stvaraju joj se KRASTE po licu (FOTO)

Evo zbog čega Luna koristi ovaj jak lek

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/ Instagram/ Lunadjo

Pobednica “Zadruge 2” Luna Đogani godinama se bori sa aknama i bubuljicama, pa je po preporuci lekara pre dva meseca počela da uzima terapiju koja će joj pomoći u rešavanju ovog problema.
Rezultati su već vidljivi, ali su se ipak pojavile komplikacije koje lek može da izazove.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Lek je baš jak. Dobar je, odlične rezultate daje, ali ima i neke propratne efekte. Pa, kao i svi lekovi, jedno leči, a na drugom mestu pravi problem. Ovaj po svom sastavu udara na želudac, pa su tu mogući problemi, a oporavak kože je svakako izvestan kad se prekine terapija. Dok se lek uzima, javlja se sušenje i pucanje kože, stvaraju se krastice, ali posle prestanka terapije, dobrom negom, melemima i preparatima sve se to dovede u red. Samo je potrebno strpljenje – rekao je izvor.

FOTO: printscreen/instagram

Ovim povodom nedavno se oglasila i sama Luna.

– Već dva meseca pijem ozbiljan lek za akne. Dosta je jak i njegovo dejstvo suši celo telo. Osim ruku i lica i usne su mi popucale. Suve su i imam ranice, ali su mi objasnili da je takva reakcija normalna. Pridržavam se saveta stručnih lica i verujem da će sve biti na kraju kako treba – rekla je nekadašnja rijaliti učesnica.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar