“Ne kajem se, DOSTA mi je takvih žena”: Maca nakon što je BRUTALNO izvređao Mariju Karan!

"Žene koje imaju tegove i protivpožarni aparat u autu nisu dobre za vas"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-Stock/Č. Vukojičić, Profimedia

Glumac Dragan Marinković Maca izveđao je u programu uživo svoju koleginicu Mariju Karan, jer je ona patneru Vladanu Balabanu protivpožarim aparatom navodno razlupala zadnje staklo na automobilu marke “porše”, nakon što ju je on navodno udario otvorenom šakom po licu.

Marinković je svojim izlaganjem i stavovima o Mariji, kao i o drugim ženama, šokirao gledaoce, a glumac je za Telegraf.rs otkrio da li je njegova reakcija bila u afektu ili zaista tako misli.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Ne kajem se, zaista mislim to što sam rekao. Da je njoj polomljen auto onda bi bilo nasilje u porodici. Poruka napaćenim muškarcima od mene – Žene koje imaju tegove i protivpožarni aparat u autu nisu dobre za vas – rekao je Maca za Telegraf Jetset, pa se osvrnuo na Marijino menjanje iskaza.

– Malo je tukao, pa je malo sebe tukla, neka se dogovori. Ajde više, dosta mi je takvih žena – rekao  je Mariković.

Podsetimo, Marinković je izvređao Mariju, ali i izneo stavove o ženama koji su razbesneli korisnike društvenih mreža, koji su ga zbog toga i kritikovali.

– Protivpožarnim aparatom čoveku slomila auto… Pametna žena… Pa kako bih joj j**** mat** u us**! A ne, ne, to nije nasilje, to je jedna uvređena žena, mučenica, koja je uzela protivpožrni aparat, životinja, uzela i slomila mu auto. Kako bih joj ja j**** mater, kako bih im ja j**** mater, tim damama i tim mučenicama! Stop nasilju nad muškarcima! – rekao je Maca u emsiji.

– Majku vam j****, ne mafijajte, idite ručak napravite, skuvaj supu, radi nešto, majku ti j****. “Jaka, pala pa ustala”, majku ti j**em, napravi supu, otiđi na pijac, p**** ti materina bolesna. Majku vam j**** nedoj***** i pogrešno ka****. Ona je mučenica?! Fuj! – ispričao je voditelj.

“Mizogini klo**r”, “Zašto priča tako o ženama i šta bi im on radio?!”, “Maco, sram te bilo”, “Ovakve ljude skinuti sa programa i nastaviti sa zabavnim emsijama”, “Kakvi su ovo stavovi, za svaku osudu”, “Ne znam ko može ovo da podrži”, “Maco, srami se”, neki su od komentara na društvnim mrežama na Macin govor o Mariji Karan.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages/Milan Maricic/

Podsetimo, Marija je saslušana 9. novembra i odbila je da krivično goni Balabana.

Naime, Marija je u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu dala izjavu povodom incidenta koji se u subotu, 6. novembra, dogodio između nje i njenog tadašnjeg dečka Vladana Balabana, preneo je Tanjug.

Tom prilikom, Karanova je iznela svoju priču o tome šta se navodno odigralo u subotu oko 4 sata ujutru i kako je došlo do sukoba između nje i njenog, u tom trenutku, partnera.

Tužilaštvo je nakon pregleda snimaka sigurnosnih kamera i detaljnog izveštaja lekara ustanovilo da nema osnova za krivično gonjenje po službenoj dužnosti.

Ono što je zanimljivo jeste da je Marija, nakon očiglednog incidenta koji se desio, Tužilaštvu izjavila da je povrede na butini i kolenu dobila prilikom – pada.

Foto: E-Stock/č. Vukojičić

Marijin i Vladanov advokat izneli su svoje strane priče

– Suočeni sa činjenicom da je nešto što se desilo između dvoje ljudi dobilo jedan potpuno drugačiji epilog u medijima, da se kreiraju neistinite priče, molimo javnost i medije da imaju razumevanja. U odnosu gospođe Karan i gospodina Balabana nije bilo porodičnog niti bilo kakvog fizičkog nasilja. Zbog toga se na ovaj nacin obraćam i tražim da se privatnost gospođe Karan zaštiti, kako bi se izbegle senzacionalne vesti koje nemaju utemeljenje u istini i u onome što se desilo – poručio je Milan Kundačina, punomoćnik Marije Karan za Telegraf Jetset.

– Nije tačno da je gospodin Balaban ikoga udario, on je kritičnom prilikom branio sebe, svoju imovinu i imovinu drugih stanara, s obzirom da se događaj desio u garaži zgrade u Beogradu. Tom prilikom su bili prisutni radnici obezbeđenja, kao i stanari, koji su ceo događaj videli. Gospodin Balaban je ugledan poslovan čovek, koji uživa ugled u R. Srbiji i inostranstvu, te on iz tog razloga ne želi da se u javnosti predstavlja kao nasilnik – izjavio je advokat Balabana, Radomir Munižaba.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Telegraf

Komentari (7)

  1. E,Maco vala,svaka ti je na mestu,slazem sesa svim sto si rekao !!!Napustila bogatog muza pa se vratila u Bgd(kao neka zvezda),uz to nasla momka biznismena...a dete,naravno ,cuvaju baba i deda?

    Odgovori
  2. Dojadile su ove uličarke ,koje glume dame . Ne zna se koja je gora od koje . Maco prvi put da čujem nesto pametno od tebe .

    Odgovori

Ostavite komentar