Tukli su me, bacili u samicu i gledali GOLU: Paris Hilton u POTRESNOJ ispovesti otkrila nepoznate detalje

Svi govore o njenom venčanju, slavi i novcu, a pojedini detalji iz njenog života do sada nisu bili poznati javnosti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Jen Lowery / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Venčanje bogate naslednice Paris Hilton i Kartera Reumia zakazano je za 11. novembar na imanju njenog pokojnog dede Barona. Paris Hilton je nedelju dana pred najvažniju ceremoniju u svom životu odlučila da promeni mesto svadbe, koja je po prvom planu trebalo da se održi u crkvi Dobrog pastira na Beverli Hilsu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Paris je, kao što je poznato javnosti, godinama preopoznatiljiva po imidžu bogate naslednice, čija je jedina briga da uklopi cipele sa novom markiranom torbom. Ona je godinama stvarala svoj kozmetički brend i po jednom nastupu kao DJ zarađivala je više od 100.000 evra. Dok ceo svet govori o njenom venčanju, malo ko zna za sledeće detalje iz njenog života.

Naime, ova poznata 39-godišnjakinja je odlučila da posle skoro dve decenije otkrije javnosti svoje pravo lice u dokumentarcu “This is Paris”.

Foto: Jen Lowery / SplashNews.com / Splash / Profimedia

-Veoma sam ponosna na sve što sam postigla i osećam da je toliko zabluda u vezi mene. Želela sam da pokažem ljudima ko sam zapravo bila i ko jesam – izjavila je Paris.

Ona je govorila o najtraumatičnijem periodu svog života u toku odrastanja. Bila je žrtva zlostavljanja koje je na nju ostavilo duboke traume. Njeni roditelji nisu uspevali da izađu na kraj sa njom dok je bila tinejdžerka, pa su je poslali u školu za prevaspitanje i promenu ponašanja u Juti u kojoj nije imala kontakt sa realnim svetom.

-Bila sam dete, a bacali su me u samicu, tukli, ponižavali i gledali golu – rekla je.

Ona tvrdi da su i ostali polaznici ove škole za prevaspitavanje bili kontinuirano ponižavani i mučeni, a da je i ona sama dobijala i batine i lekove na recept.

-Dobijam brojne mejlove od ljudi koji su bili u istoj školi i preživeli isto što i ja. Pišu mi da sam hrabra što sam ovo ispričala. Nikada to nikome nisam rekla, jer sam bila toliko istraumirana da nisam htela to ni da pominjem – rekla je i dodala da zaposleni u školi zaslužuju da budu kažnjeni odlaskom u zatvor.

U istom dokumentarcu progovorila je o činjenici da je bila među prvima slavnim ličnostima čiji je erotski snimak završio na internetu. Bogata naslednica je ispričala kako je imala samo 18 godina kada je pristala da je njen tadašnji partner snimi tokom intimnog odnosa i da je bila uverena da to niko drugi neće videti. Međutim, 13 godina stariji Rik Salomon, profesionalni pokeraš, snimak je imenovao “1 Night in Paris” i prodao ga nakon što je raskinuo sa Paris, koju od tada prati imidž “problematične bogate naslednice”.

Izjavila je i da su se svi njeni bivši partneri osećali podređeno u odnosu jer su bili manje bogati, uspešni i poznati što je uzrokovalo da budu nasilni i ljubomorni. To je dokumentovala i starim fotografijama na kojima ima brojne modrice po telu i licu.

-Sada sam sa najsavršenijim muškarcem i osećam se toliko sigurno. Konačno sam otvorila svoje srce po prvi put i to je najbolji osećaj na svetu – zaključila je Paris.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar