PROKLETSTVO jedne od najlepših žena na svetu: Punih 40 godina bila je potpuno ZABORAVLJENA, evo i zašto

Ovo je slavnu glumicu koštalo karijere

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Artists Alliance / AFP / Profimedia

Slavna glumica Ava Gardner važila je za jednu od najlepših žena na svetu, a karijeru je započela sasvim slučajno, kada je jedan poznati fotograf stavio njenu fotografiju na prozor malog studija.

Reditelji su ubrzo počeli da se otimaju za nju, a karijera joj je išla uzlaznom putanjom sve do 1960. godine, kada je naglo počela da opada.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Zanosna lepotica punih 40 godina bila je bez posla, a ni na ljubavnom planu joj nisu cvetale ruže jer se od Frenka Sinatre razvela 1957. godine, a on joj je bio treći suprug.

Kako se pričalo, za ovaj nagli pad slavne glumice bila je kriva upravo njena lepota.

Foto: – / Everett / Profimedia

Kako se pričalo, veliki reditelji se uvek plaše lepih glumica. Prvo, lepotica na ekranu uvek izgleda kao lutka, i drugo, lepotice prebrzo postaju dosadne. Kao što je Lorens Olivije rekao: “U bilo kojoj lepoti mora da postoji nedostatak, neka vrsta drame, traume, duhovnog ožiljka, dubokog traga… što sliku čini dubokom i smislenom, a lepota – privlačnom i nezaboravnom”.

Ali, Ava nije imala manu i nije imala „duboki trag”… Nije htela da obilazi pragove studija i da se ponižava i posvetila je više od polovine svog života putovanju po svetu, kući u Londonu, čitanju knjiga i upoznavanju novih prijatelja…

Strmoglavi pad karijere, Ava je objasnila osvetom jedne uticajne i svemoćne osobe koja je dugi niz godina tražila njenu pažnju i ne dobijajući je, počela nemilosrdno, sistematski da uništava njenu karijeru, zatvarajući joj vrata Holivuda.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar