Laća naredio ko sme, a ko ne sme da dođe na Marinin POMEN: Evo zbog čega je OGORČEN na estradnjake

Bliski prijatelji otkrili šta se tačno dešavalo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Na pomenu koji je povodom 40 dana od smrti Marine Tucaković održan prošlog petka na Novom groblju nije bilo estradnjaka, jer im je Marinin sin Milan Laća Radulović navodno rekao da želi da to bude intiman čin, te da ne dolaze na groblje, piše Svet.

– Mene je Laća pozvao i rekao mi kada daju 40 dana, tako sam saznao i došao. Video sam da su pored mene bili samo Jelena i Žika iz “Zane”, ali to je Laćina želja. Koga je hteo da pozove, on je pozvao. Ne bih ja tu ništa više komentarisao, tako je kako je – rekao je Karamela za pomenuti medij.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Prema daljim navodima, ogorčen zbog pojedinih pevača koji su se kao miševi razbežali kada se njegova majka razbolela, Laća je okrenuo novi list. Dok se sprema da iznese istinu u javnost i otkrije koje sve od pevača ostao dužan pare njegovoj majci, strogo je naredio ko sme, a ko ne da dođe na Marinin grob.

– Laća je u kontaktu s nekoliko Marininih dobrih prijateljica, pa im je rekao da neće nijednu pevačicu da vidi na groblju. I dalje je ljut i zapretio je da će svakog ko se pojavi nenajavljeno oterati. Ta informacija se pronela i po estradi, pa zato niko nije došao – rekla je za Svet jedna Marinina drugarica koja je bila na pomenu.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Svet

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar