Srpska misica koja je pokazala DVOGLAVOG ORLA se uključila kod Jovane Jeremić u emisiju: Ovako se PRAVDA

Bez obzira na ovaj skandalozan potez, ona će ipak nastaviti da se bori za titulu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pink/Printscreen

Misica Valentina Petrović koja je izazvala skandal na izboru za Mis interkontinental u Egiptu tako što je pokazala simbol “velike Albanije”, uključila se u jutarnji program TV Pink kod Jovane Jeremić i rekla kako nije znala o čemu se radi.

– Međutim, to je ispalo totalno drugačije. One su tražile da pokažem njihov simbol. Čak su mi i devojke namestile ruke, nisam ni znala šta je to. Rekla sam one pokažu to, ja sa njima, one pokažu tri prsta i to je to. Ja se sada javno izvinjavam svojoj zemlji i svom narodu. Da sam znala da je to simbol Velike Albanije ja to nikada ne bih pokazala. Iskoristile su me da se igraju, ja sada doživljavam i linč novinara iz Albanije, traže i skidanje moje glave – rekla je Valentina.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Podsetimo, ona je lagala da je slučajno pokazala dvoglavog orla.

Čačanka na toj slici pozira u hotelskoj sobi u Šarm el Šeiku sa misicom lažne države Kosovo Besom Čitaku i Albanije Frontinom Gaši i opet pokazuje znak albanskog dvoglavog orla! A samo dan ranije Valentina se pravdala da je to samo jednom učinila na žurci i da su joj sve smestile Šiptarke…

– Bila sam na žurci i devojke su me u naletu euforije pozvale da se fotografišem. Stala sam pored njih, one su mi u brzini namestile ruke za slikanje. Nisam imala nikakvu lošu nameru, to je bio trenutak nepromišljenosti i glupa spontanost – pravdala se na Instagramu praznoglava lepotica.

Bez obzira na ovaj skandalozan potez, ona će ipak nastaviti da se bori za titulu, prenosi Informer.

– Nakon iscrpnih razgovora unutar kompanije Miss Yu, i uzimanja u razmatranje svega što se desilo proteklih dana, te konsultacije sa vlasnicima izbora Miss Interkontinental, doneli smo odluku da predstavnica Srbije Valentina Petrović ipak nastavi sa takmičenjem. Iako je prvobitna ideja bila da se ona vrati sa ovog izbora zbog svog nesmotrenog poteza, sagledavanjem cele slike došli smo do zaključka da bi tim potezom samo Srbija bila na gubitku. Druga strana, zapravo lobi koji snažno podržava predstavnice Albanije i takozvane, nepriznate države Kosovo bi postigli svoj cilj i ako ništa drugo, bilo bi moralno pobednici izbora. U želji da ipak fokus stavimo na lepotu i lepe stvari koje ovakvi izbori promovišu, sa Valentinom smo odlučili da nastavimo da se borimo i pokažemo da smo jači od svega što se dešava, tako da je podržavamo svim srcem i želimo joj da postigne što bolji plasman na finalu u petak uveče u Šarm el Šejku – rekla je Vesna de Vinča.

BONUS VIDEO:



Izvor: Informer

Komentari (3)

  1. Žena laže!laže toliko providno, da je to dodatna sramota i poniženje za Srbiju. Jedino, ako sve ove godine nije živela na Marsu... Muka mi je od nje!

    Odgovori
  2. Kakva glupača, zbog par dolara i verh bi prodala. Pazi se jad si vec toliko glupa da te ne namestd u nekj siotRski harem

    Odgovori

Ostavite komentar