Bivši igrač Partizana “preti” crno-belima: U fudbalu svašta može da se desi, pokušaćemo da napadnemo

Nahvalio crno-bele pred sutrašnji okršaj

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Fudbaleri Partizana i Metalca sastaće se u četvrtak od 17 časova u Superligi Srbije.

Tim iz Gornjeg Milanovca nije u dobrom trenutku, pošto se nalazi u seriji od tri uzastopna poraza.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ipak, trener Žarko Lazetić ne želi unapred da se predaje, pa je u najavi meča rekao da je svojim izabranicima kazao da uživaju u Humskoj.

– Pred velike utakmice, na lepim stadionima, posebno Partizanovom, koji je meni omiljen, igračima govorim da uživaju, da se baš tad izmere i dokažu. Ne možemo sad, zato što igramo sa velikima, da menjamo strategiju i način igre zbog jednog meča. Pokušaćemo da budemo visoko, napadnemo Partizan, budemo agresivni, držimo loptu u posedu i završavamo akcije kako bi trebalo. Sve ćemo raditi kao što radimo protiv svake druge ekipe. Videćemo koliko će nam to crno-beli dozvoliti. Mi ćemo biti spremni za sve faze, pokušaćemo da odigramo najbolju moguću utakmicu dosad, jer je to uslov da uopšte budemo konkuretni u duelu s Partizanom – istakao je mladi stručnjak.

Foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Imao je i mnogo reči hvale na račun Partizana.

– U njihovoj igri se vidi sve, ruka trenera, koliko su opasni u skoro svim fazama igre, baš dobri u ofanzivnoj tranziciji, igraju direktan, moderan fudbal, pritiskaju visoko, nemaju problem ni kada su u srednjoj nižoj zoni, broj njihovih bodova i pobeda govori kako su se dobro složili, što potvrđuju i rezultati u Evropi.

Njegova ekipa nije u dobroj formi.

– Nismo u sjajnom trenutku, što možemo nazvati i krizom, ali treniramo, razgovaramo, rešavamo probleme. Znamo da u fudbalu svašta može da se desi i da je svaka utakmica priča za sebe. Mi smo u Subotici protiv Spartaka, na primer, u svim segmentima bili mnogo bolji, a izgubili smo 0:2, pa je ostao utisak kakav je ostao, pošto na kraju ipak rezultat određuje sve – dodao je Žarko Lazetić.

Jirgen Klop napušta Liverpul i preuzima evropskog giganta? On i ovaj klub nekima nikako ne idu zajedno!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar