Oglasio se kolega Aleka Boldvina: Tvrdi da je glumac pre TRAGEDIJE bio prilično OBAZRIV sa oružjem

Izneo nove detalje događaja koji je uzdrmao svet

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube

Svet je nedavno šokirala vest o tome da je glumac Alek Boldvin nedavno ubio snimateljku Halinu Hačins i ranio reditelja Džoela Suza na snimanju filna “Rust”.

Nesrećan slučaj izazvan je pištoljem koji je korišćen za snimanje, a prema sudskim zapisima, Alek je bio prilično oprezan sa oružjem za koje mu je rečeno da je sigurno za upotrebu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Snimatelj Rid Rasel, koji je u kobnom trenutku stajao kraj preminule Hačins rekao je policiji da kamera nije bila uključena kad je Boldvin uperio pištolj u kameru, piše SkyNews.

On je istakao i to da je glumac veoma oprezno rukovao oružjem na setu, te da se pobrinuo za to da dete koje je glumilo u filmu ne bude u njegovoj blizini dok bude pucao iz pištolja.

– Džoel je rekao da je Alek seo na crkvenu klupu i vežbao izvlačenje pištolja. Rekao je da je bio iza snimateljke kada je čuo zvuk poput biča, a zatim i glasan pucanj – stoji u iskazu, prenosi pomenuti medij.

– Džoel se nejasno seća da se Hačins žalila na bol u stomaku i držala se rukama. Koračala je unazad, a zatim se srušila na pod. Hačins nije osećala noge – rekao je Rid Rasel, snimatelj koji je bio pokraj nje u to vreme.

U novim iskazima navodi se da je Alek Boldvin na filmskom setu prilikom snimanja filma “Rust” uperio pištolj u kameru i pravim metkom upucao snimateljku Hačins u grudi i ranio reditelja, piše Reuters. Hačins je preminula u bolnici.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, SkyNews, Reuters

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar