Radnici na setu ZNALI za neispravnost oružja: Nova otkrića u slučaju “Boldvin” mogu napraviti VELEOBRT

Tragedija se dogodila u četvrtak popodne tokom snimanja

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube

Troje zaposlenih na snimanju filma “Rust” na kojem je poznati holivudski glumac Alek Boldvin upucao dvoje od kojih je jedna osoba umrla na licu mesta, su za “Los Anđeles tajms” rekli da su posebno bili zabrinuti zbog dva slučajna pražnjenja iz pištolja koja su se desila ranije.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Standarni bezbednosni protokoli u filmskoj industirji, uključujući inspekciju oružja, nisu striktno poštovani, piše “LA tajms” i dodaje da se najmanje jedan kamerman prošlog vikenda požalio menadžeru produkcije na bezbednost u vezi sa oružjem na setu.

– Nije bilo sastanka o bezbednosti, nije bilo garancije da će se to ponoviti, svi su samo želeli da požure sa snimanjem – rekao je jedan zaposleni.

Jedan od zaposlenih je bio toliko zabrinut da je poslao tekstualnu poruku menadžeru u kojoj je napisao “do sada smo imali tri slučajna pražnjenja iz pištolja, ovo je nesigurno”.

Nekoliko sati pre nego što se incident dogodio na setu u Novom Meksiku, pola radnika snimateljske ekipe otišlo je sa seta u znak protesta zbog loših uslova rada dodaje “LA tajms”.

Snimatelji i njihovi pomoćnici bili su frustrirani uslovima zbog snimanja niskobudžetnog filma uključujući pritužbe na duge sate rada, duga putovanja do seta i kašnjenje plate.

Tragedija se dogodila u četvrtak popodne tokom snimanja, kada je Boldvin upucao dvoje ljudi od kojih je snimateljka Halina Hačins umrla na licu mesta.

BONUS VIDEO:

Izvor: Tanjug

Komentari (1)

  1. Kakve veze ima neispravno oruzje sa pravim metkom u njemu. Nije nikoga ubilo to sto je neispravan ve cinjenica da je NEKO na set uneo prave metke.

    Odgovori

Ostavite komentar