Zora Dobričanin progovorila o Dijaninim FOTOGRAFIJAMA koje je Miša Ognjanović video: “Bio je UZNEMIREN”

Dodala je da se protiv Hrkalovićeve vodi postupak za krivično delo trgovina uticaja

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Jedna od najpoznatijih i najuticajnih srpskih advokata, Zora Dobričanin bila je gost Novog jutra na TV Pink. Ona je pričala o ubijenom kolegi Dragoslavu Miši Ognjanoviću, a na pitanje voditeljke kako se Miša Ognjanović ponašao nekoliko dana pre ubistva, kao i o tome šta misli o umešanosti bivše državne sekretarke MUP-a Dijane Hrkalović, rekla je da je Ognjanović bio ubeđen da ga neko prisluškuje i prati, a da nije znao da li ga prati mafija ili policija.

“Da li je Miša Ognjanović ubijen zbog slika Dijane Hrkalović? Da li vam je spominjao to?”, upitala je voditeljka Jovana Jeremić, misleći na eksplicitne fotografije bivše državne sekretarke MUP.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Za fotografije ne znam, gledao me je kao sestru, ne verujem da bi mi pokazivao bilo čije seksi fotografije, nisam čula. Miša je bio prilično uznemiren, rekao je jednom prilikom ne mogu više ovako, da l’ me sluša mafija ili policija, poludeću, kad se budem vratio sa odmora to ću da rešim. Tu je bio sa nama bivši policajac koji je sedeo tu. Vezano za to za šta je Dijana uhapšena, zbog nje se vodi postupak za krivično delo trgovina uticaja. to je krivično delo tzv. koruptivno krivično delo i mi imamo posebno tužilaštvo vezano za to, to odeljenje ima sedište u Palati pravde – rekla je Dobričanin.

Dijana u LEZBO AKCIJI: Isplivale nove provokativne fotografije Hrkalovićeve sa atraktivnom crnkom (FOTO) 

Podsetimo, u javnost su nedavno isplivali transkripti razgovora tokom kojih se Ognjanović najpogrdnije izražavao o Hrkalovićevoj i otkrio da je video inkriminišuće slike. Sumnja se da je snimak došao do tadašnje državne sekretarke, koja je te fotografije slala tadašnjem partneru. Strahujući da bi sve moglo da izađe u javnost, sumnja se da je odlučila da advokatu i njegovom sagovorniku zauvek zapuši usta.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar