Nikad do sad viđena slika Božinovske i Šijana sa DECOM: Ovako su izgledali na POČETKU ljubavi (FOTO)

Poznati par je imao burnu vezu tokom koje su dobili dvoje dece

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-Stock/ Časlav Vukojičić

Pevačica Goca Božinovska već decenijama opstaje na domaćoj sceni, a njen privatan život takođe privlači veliku pažnju medija.

Ona je 1989. godine upoznala je svog bivšeg muža, nekadašnjeg kik-boksera i vođu Surčinskog klana, Zorana Šijana.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Sa njim je kasnije dobila dvoje dece, ćerku Zoranu i sina Mirka, a na društvenim mrežama je endavno osvanula fotografija iz njihovog porodičnog doma, kada su Mirko i Zorana bili deca.

– To je bila ljubav na prvi pogled. Upoznali smo se u Herceg Novom, ja sam otišla na letovanje, nikad nisam ni pomislila da ću se udati. To veče smo Zlata i ja izašle sa našim drugom Krušom, on je bio Zoranov drug, tu noć smo celu proveli zajedno. Sledeće jutro je on morao da se vrati za Beograd, imao je svadbu, ženio se neki njegov drug. Otišao je, nismo razmenili ni telefone, ni ništa. Posle četiri dana smo se mi vratili s mora, sletele na aerodrom, on čovek stoji i čeka nas – prisetila se jednom prilikom Goca početaka ljubavi sa Šijanom i dodala:

– Otišli smo u Surčin, tu noć smo bili zajedno, on me je tu noć zaprosio, posle dva dana poznanstva.

Kako je rekla, njihova ljubav bila je “nenormalna”, a pratila ju je i velika ljubomora. Goca i Zoran razveli su se 1996. godine, a tri godine kasnije, 1999, on je ubijen nakon što je pucano na njega dok je sedeo u kolima na semaforu.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar