Pakao za Dušana Vlahovića: Cela Firenca se okrenula protiv Srbina, umalo da ostane na ulici!

Ukoliko u nedelju postigne gol protiv Kaljarija, mogao bi da smiri tenzije navijača, ali prelazak u redove Juventusa svakako mu ne bi oprostili

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Twitter/Zach Lowy

Srpski reprezentativac Dušan Vlahović proživljava teške momente nakon što je odbio da produži ugovor s Fiorentinom.

Pre par sedmica je predsednik “viole” Komizo rekao da Vlahović ne želi da produži ugovor, zbog čega su navijači besni i plaše se da će izgubiti najboljeg strelca ekipe.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Većina navijača u Firenci uverena je da odbija da produži ugovor, jer je spreman da pređe u redove Juventusa, kluba kojeg većina Toskanaca prezire. Vlahović je izviždan nakon očajnog izdanja Viola i poraza u Veneciji.

U nedjelju Fiorentina dočekuje Kaljari i veruje se da će deo navijača ponovo da izvređa Vlahovića, mada se priča o tome da će klub s onim najvatrenijim pristalicama pregovarati kako bi se suzdržao vređanja svojih igrača.

Sada se pojavila i vest da Vlahović umalo nije isteran iz kuće. On mesečno plaća 5.500 evra za najam, a navodno je kasnio s plaćanjem rente i ostalih računa i ljudi koji održavaju vilu, pa je bio pred izbacivanjem.

U poslednji čas je navodno reprezentativac Srbije izmirio dugovanja, pa nije morao da menja apartman, ali sve ovo je itekako čudno s obzirom da je objavljeno u toskanskim medijima baš u trenucima kada je najviše kritikovan od strane navijača.

Ukoliko u nedelju postigne gol protiv Kaljarija, mogao bi da smiri tenzije navijača, ali prelazak u redove Juventusa svakako mu ne bi oprostili.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar