Ušli u frku s Đokovićem, ali brzo će se jako pokajati: Pakao se sprema organizatorima Australijan opena!

Ubrzo bi trebalo da shvate da su stvarno pogrešili

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Bai Xuefeihujingchen/Xinhua News/Profimedia

Sprema se veliki problem za Australijan open. Uprkos svim najavama da nevakcinisani teniseri neće moći da učestvuju u Melburnu, ako nas pitate, posle ovih podataka bi mogli da promene mišljenje. Podsetimo se prvo šta je rekao Aleks Hok, ministar imigracije Australije.

– Dobili smo savet od naših zdravstvenih radnika i naših zdravstvenih savetnika da u Australiju nećemo puštati ljude koji se nisu vakcinisali sa dve doze. Nemam poruku za Novaka Đokovića. Imam poruku za sve koji žele da dođu u Australiju, pa i za njega, a to je da će morati da se vakcinišu sa dve doze – rekao je Hok, međutim, ove njihove pretnje ima baš da im se obiju o glavu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ili bar tako izgleda. Zašto to kažemo?

Zato što je Yahoo upravo objavio podatak da je čak 35 odsto muških tenisera nevakcinisano, odnosno čak 40 odsto ženskih, što znači da više od trećine vrhunskih igrača i igračica ne bi moglo u Australiju, ako se ovo nastavi.

Stoga, melburnškom grend slemu se sprema tragedija. Zamislite samo da trećina najboljih na svetu ne dođe. Ne samo da bi interesovanje za turnir palo, nego bi bilo drastično smanjeno, jer bismo na bilo kakve “derbi” mečeve morali da čekamo praktično do same završnice, a pitanje je i da li bismo ih i tad uopšte videli.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar