“Dve operacije ODJEDNOM, trajalo je sedam sati”: Aleksandra Subotić otkrila DETALJE zdravstvenih problema

Rijaliti učesnica je navela i zbog čega je u Zadruzi često plakala

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto:E-stock/A.Nalbantjan

Аleksandra Subotić morala je posle tri nedelje da napusti rijaliti “Zadruga 5” zbog zdravstvenih problema, a onda se šokirala dešavanjima u Beloj kući.

– Izašla sam iz zdravstvenih razloga, jer terapija koja mi je potrebna i uslovi za lečenje nisu mogli da se ispune u rijalitiju. Treba mi mir, a onda ne bih mogla da iznesem program kakav očekuju od mene. Bitno je da sam sada dobro – rekla je Aleksandra za “Star” i pojasnila kakve probleme je imala:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Ja sam u rijaliti ušla tačno tri nedelje posle operacije nosa i grudi. Imala sam dve operacije istovremeno, a sve je trajalo sedam sati jer je operacija bila jako komplikovana. Rešavala sam neke stare probleme koje su mi napravili prethodni doktori.

Subotićeva se osvrnula i na to što je u rijalitiju često plakala.

– Pa glavni razlog mog plakanja bio je taj što je počela da mi nedostaje moja porodica. Možda nisam uspela da se uklopim u to društvo tamo i u tu priču koja se forsira, jer je rijaliti krenuo u nekom pogrešnom smeru. Sve se svelo na to šta će da jedu, a meni je to jako prosto. Čast izuzecima, ali ljudi su jako prosti u rijalitiju. Samo bi da jedu i razmišljaju o parama – rekla je ona.

BONUS VIDEO:

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar