PRVAK SVETA ide u Inter?! Konte se baš nameračio na TITULU, hoće li mu ovo pojačanje pomoći?

Antonio Konte želi da u redove svoje ekipe dovede veznog fudbalera minhenskog Bajerna, koji je 2018. godine osvojio titulu prvaka sveta sa Francuskom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/YouTube

Sezona je prekinuta, još uvek se ne zna da li će i kada biti nastavljena, ali to ne sprečava timove da planiraju za narednu.

Inter bi mogao da izvrši potpuni remont napada, ali jasno je da to nije jedini deo koji Konte planira da menja, kako su rezultati izostali u odigranom delu ove sezone.

Želi da pojača i vezni red, a italijanski mediji prenose i da ima novu metu.

Naime, “Neroazuri” su prema pisaju “Gazete” zainteresovani za vezistu minhenskog Bajerna Korentana Tolisoa.

CIFRA OD KOJE SE PAMET POMERA: Lacio ne da SMS-a za manje od OVE CENE?!

Konte veoma ceni francuskog reprezentativca, koji je imao i ozbiljnu ulogu u “Trikolorima” u Rusiji pre dve godine, a i u klubu su dobro upoznati sa njegovim kvalitetima, kako su se sa Bavarcima borili za njegov potpis još 2017. godine.

Iz Liona je ipak otišao u Nemačku, povrede su ga nakon Mundijala sprečile da ostavi veći trag u dresu Bavaraca, a procenjuje se da bi zainteresovane strane mogle da ga dobiju za 35 miliona evra.

Čini se da je to pristojna cena za fudbalera njegovog iskustva i kvaliteta, rizik su jedino česte povrede poslednjih godina, ali je jasno da bi Toliso mogao da bude veliko pojačanje za ekipu milanskog Intera.

Najnovije sportske vesti čitajte i na našoj iOS i android aplikaciji – Objektiv.rs



Izvor: Sportske.net

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar