NEMA razloga za brigu: GORIVA na pumpama IMA DOVOLJNO, a snabdevanje je REDOVNO

Vozači ne treba da brinu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube printscreen

Proizvođači i distributeri naftnih derivata u Srbiji ističu da je snabdevenost benzinskih pumpi, privrede i javnih institucija u zemlji dobra i da imaju kapacitete za redovno i stabilno snabdevanje.

Kako kažu u Naftnoj industriji Srbije (NIS), snabdevenost naftnim derivatima na svim NIS Petrol i Gasprom benzinskim stanicama je redovna.

“NIS je spreman za stabilno snabdevanje stanovništva, privrede i javnih institucija. Proizvodnja u Rafineriji nafte Pančevo se obavlja nesmetano, kao i distribucija derivata”, kažu u NIS-u.

Dodaju da u skladu sa odlukama nadležnih institucija, a povodom vanrednog stanja koje je na snazi, radno vreme NIS Petrol i Gasprom benzinskih stanica je od 7.00 do 18.00 časova.

U kompaniji “Lukoil Srbija” navode da imaju kapacitete za redovno i stabilno snabdevanje tržišta naftnim derivatima.

“Svi lanci snabdevanja funkcionišu bez zastoja i kompanija ”Lukoil Srbija” ima dovoljne količine svih vrsta goriva na svojim benzinskim stanicama”, kažu u ovoj kompaniji.

U MOL-u navode da sve njihove stanice rade od 6.00 do 18.00 časova dok servisne stanice Horgoš 1, Horgoš 2 i Batrovci 1, rade 24 sata.

“Trenutno nemamo problema sa snabdevanjem i sve nase servisne stanice nesmetano fukcionišu”, kažu u ovoj kompaniji.

Pratite nas i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs



Izvor: Tanjug

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar