FOTO

Ovako živi ćerka NAJBOGATIJEG Srbina: Ekskluzivne destinacije i najbolji restorani su Emina svakodnevica!

Ema Cepter često se fotografiše u provokativnim pozama i fotografije kači na Instagram

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Instagram

Filip i Madlena Cepter poznati su domaćoj i svetskoj javnosti, ali o njihovoj usvojenoj ćerki Emi nije se do sada mnogo govorilo u medijima, a Objektiv je otkrio da ova mlada dama privlači pažnju na društvenim mrežama.

Naslednica najbogatijeg Srbina živi luksuznim životom, koji rado deli sa svojim pratiocima na Instagramu, gde je upisana pod imenom „kingzepter”, a prati je preko 10.000 ljudi. Putovanja privatnim avionom po ekskluzivnim destinacijama, najbolji restorani i izlasci po svetski poznatim klubovima su Emina svakodnevica. Posebnu pažnju njenih fanova privlače objave na kojima pozira u kupaćem kostimu, ističući grudi i zadnjicu u prvi plan.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ema Cepter danas ima dvadeset jednu godinu i uspešno privodi kraju studije psihologije na Londonskom univerzitetu. Ono što je odvaja od druge dece naših uspešnih ljudi je činjenica da je najbogatija naslednica među svim Srbima na svetu. Poslovna imperija njenih roditelja „Cepter Internešnel” ima osam fabrika, više od šezdeset filijala i prodavnica u svetu, preko 150.000 zaposlenih i vrednost koja se procenjuje na pet milijardi dolara. Ipak, pravo bogatstvo za Filipa i Madlenu predstavlja upravo ćerka Ema.

– Ona nas je obogatila kao ljude za ceo život – izjavio je jednom prilikom Cepter.

Foto: Printscreen/Instagram

ŽIVOT KAO NA SLICI

Filip i Madlena su vilu na Dedinju nazvali po svojoj mezimici. Vila „Emma” prostire se na četiri stotine kvadratnih metara i okružuje je park, a unutra se nalazi muzej s delima poznatih slikara. Bogata naslednica često objavljuje slike u kupaćem kostimu sa bazena svoje raskošne vile, gde dobija preplanuli ten, ali i sa porodične jahte „Joy Me”, duge pedeset metara.

Kako porodica Cepter živi na relaciji Monako–Beograd, Ema sa svojim pratiocima deli i slike iz njihove vile u Monte Karlu. Pored slika, često pravi video-priloge o svojoj porodici, o kojoj govori sa mnogo ljubavi, a hobi joj je kuvanje, pa svoje kulinarske sposobnosti pokazuje na svojim storijima.

Foto: Printscreen/Instagram

UNELA LJUBAV

Podsetimo, Ema je rođena 7. decembra 2000. u Srbiji. Njen dolazak u porodicu Cepter uneo je ljubav i ojačao brak Filipa i Madlene.

– U naš život ušla je jednog decembarskog dana 2000. godine i odmah se ugnezdila u naša srca, gde je otvorila prostor koga tu ranije nije bilo. Lepo je kad čovek može da se ostvari kao stvaralac, pa da zatim postane roditelj, a još je lepše kada možete da ispravite nepravdu i umesto bola stvorite ljubav. Meni se dogodilo i prvo i drugo – rekla je svojevremeno Madlena (74), koja je sa suprugom Filipom (70) usvojila Emu kada su već bili u zrelim godinama.

Piše: ANA RAKIĆ

 

OVAJ I DRUGE ZANIMLJIVE TEKSTOVE ČITAJTE U DANAŠNJEM IZDANJU ŠTAMPANOG OBJEKTIVA

Foto: Objektiv.rs

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

Ostavite komentar