“Boli me što nisam pored MAJKE”: Slobodan Radanović progovorio o DVE najvažnije žene u svom životu

Pevač otvorio dušu pa progovorio o osobama koje mu mnogo znače

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: TV Pink/printscreen

Pevač Sloba Radanović široj javnost postao je poznat nakon učešća u rijaliti programu “Zadruga”, a po izlasku iz ovog formata, pevač je izgradio ozbiljnu muzičku karijeru.

Radanović je ovoga puta otvoreno govorio o svom odnosu sa devojkom Jelenom Đuričanin, a nije izbegao ni da priča o majki Draginji.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Uh, pa to je pitanja na koje sam već bezbroj pitanja dao odgovor. Čim se situacija promeni, vi ćete prvi biti obavešteni. Ne plašim se “ludog kamena”, ali nama je već super, to bi bila samo kruna naše ljubavi. Imamo mi neke raspravice, neke sitnice. Moje vrline su mnogo jače od mojih mana, tako da je uvek ubedim da je tako kako ja pričam – kaže Sloba.

Foto: Youtube/printscreen

On se osvrnuo i na svoj odnos sa majkom, Draginjom, za koju je, kako kaže, mnogo vezan.

– Često idem kod majke, posećujem je. Mnogo smo vezani ona i ja, još otkad sam rođen. Pogotovu sad. Nije sama, o njoj brine i moja sestra, ali uvek me zaboli kad nisam pored nje. Trudim se da je što češće posećujem, i ja i moji bliski ljudi. Nju sve zanima, volela bi da se što pre oženim, da postane baka, a ja ću dati sve od sebe da ona to i doživi – pričao je Sloba u “Premijera – Vikend specijalu”.

BONUS VIDEO: 



Izvor: Objektiv.rs, Pink

Komentari (2)

  1. Sloba je promasio zivot,sve je radio radi karijere.Toliko je jadan da Nikad nece priznati,a devojku koja mu je napravila karijeru ne spominje.. Majka je volela Lunu.

    Odgovori
  2. Jel Sloba ide kod mame sam? On baš nema sreće. Ni Kija ni Jelena neće kod svekrve. A Draginja se tako ljutila na Kiju zbog toga. Ovu sad i ne spominje. E Slobo, baš mama nema sreće sa tvojim ženama.

    Odgovori

Ostavite komentar