OBJEKTIV SAZNAJE

Dijana u zatvoru na LEKOVIMA: U panici jer se sve saznalo – pije tablete za SMIRENJE

Hrkalovićeva je uhapšena u petak, zbog sumnje da je uklanjala dokaze posle ubistva Vlastimira Miloševića u Ulici 27. marta u centru Beograda

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs

Bivša državna sekretarka MUP Dijana Hrkalović je danas u Centralnom zatvoru raspoređena u sobu sa dve žene koje su pritvorene zbog trgovine ljudima, o čemu je Objektiv već pisao, a kako saznajemo, ona se nalazi u velikom nervnom rastrojstvu.

Naime, Hrkalovićeva pije ogromnu količinu lekova, među kojima su tablete za spavanje, za smirenje i antidepresive.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Očigledno je bivša državna sekretarka u velikoj panici, budući da su sve njene kriminalne radnje izašle na videlo.

Podsetimo, Hrkalovićeva je uhapšena u petak, zbog sumnje da je uklanjala dokaze posle ubistva Vlastimira Miloševića u Ulici 27. marta u centru Beograda.

U ekstremno lukzunom stanu bivše državne sekretarke, policija je u sefu pronašla oko 50.000 evra. Opširnije o tome čitajte klikom OVDE.

Takođe podsećamo da je u julu u specijalnom emisiji na televiziji Pink prikazano jezivo ubistvo koje se desilo u centru Beograda, kada je ubijen Vlastimir Milošević.

Za ovo ubistvo je bio osumnjičen, a potom volšebno oslobođen Veljko Belivuk, Marko Miljković i još jedna osoba. Telo Vlastimira Miloševića nađeno je 30. januara 2017. u rano jutro na tramvajskim šinama u Ulici 27. marta, u centru Beograda. Ubica je ušao u ulaz zgrade u kojoj je Milošević stanovao i tu ga je čekao.

Kada se Milošević pojavio na vratima, na njega je ispalio deset hitaca iz “škorpiona” s prigušivačem, od čega ga je sedam pogodilo u telo i jedan ispod brade. Uprkos tome, ranjen je počeo da trči i pobegao preko ulice, ali je usled krvarenja pao na tramvajske šine. Ubica mu je prišao i ispalio još šest metaka u glavu.

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (11)

Ostavite komentar