Detalji iz Ninovog života koje je malo ko ZNAO: Preoteo je suprugu poznatom PEVAČU, ženio se TRI puta…

Sutra se navršava 14 godina od smrti poznatog pevača narodne muzike Nina Rešića

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube/Officielnikanalninoresiclegenda

Jedan od najpopularnijih pevača narodne muzike devedesetih godina, Amir Rešić Nino izgubio je životnu bitku 18. oktobra 2007. godine u 43. godini od perforacije pankreasa.

Iako je bilo poznato da je Nino imao buran ljubavni život, pojedini detalji i dalje su malo poznati javnosti. Naime, pokojni pevač Amir Rešić Nino imao je tri žene, a sa svakom je dobio po jednu ćerku.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Prvu suprugu, pevačicu Saru Marković upoznao je na snimanju novogodišnjeg programa, a ubrzo su uplovili u romansu koju su krunisali brakom. Uskoro su dobili ćerku Tamaru, međutim, nakon sedam godina braka sa Sarom javnost su iznenadile informacije o Ninovoj romansi sa tadašnjom suprugom svog kolege Šerifa Konjevića, Jasminom Konjević. Njihova veza tada je podigla veliku prašinu, budući da se dosta spekulisalo o tome da je u vezu sa njom uplovio dok je još bio u braku sa Sarom. Mehttps://www.youtube.com/watch?v=f2MRmNLnWV4&t=92sđutim, Nino je ove navode demantovao.

– Sara i ja smo odlučili da se razvedemo pre nego što sam ja ušao u vezu sa Jasnom. Razlog je bila moja nemogućnost da živim van svoje zemlje. Sara je odrasla u Nemačkoj i insistirala je da se, kako kaže naš narod “udam”, jer nije mogla da živi daleko od roditelja – ispričao je tada Nino, koji je iz braka sa Jasnom dobio ćerku Amelu, koja se retko eksponira u javnosti.

Iz braka sa Slavicom Nino je dobio ćerku Sandru, koja je krenula očevim stopama i uplovila u muzičke vode. Sandra se prvi put u javnosti pojavila u takmičenju “Zvezde Granda” i sve oduševila svojim talentom, nakon čega je stekla veliku popularnost.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sandra Rešić (@sandra_resic)

Kako je više puta isticala za domaće medije, na svakom nastupu peva numere svog pokojnog oca, koje joj, kako kaže, gosti najviše traže, ali i daju najveće bakšiše, budući da ih izvodi sa posebnom emosijom. Sandra je trenutno boravi u popularnoj “beloj kući” u Šimanovcima, kao jedan od učesnika rijalitija “Zadruga.

 

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Lično sam ga poznavao i pratio na koncertima u CH radeći kao fotograf i dopisnik par novinskih kuća Bio je vrhunski profesionalac i još bolji čovek... Počivaj u miru dragi prijatelju...

    Odgovori

Ostavite komentar