Otkrila u pubertetu da ima nešto nenormalno MEĐU NOGAMA: Na pregledu kod doktora, doživela je novi šok

Znala je da mora da uradi samo jednu stvar

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: timesnownews.com printscreen

Australijanka Ti Bartlet imala je 16 godina kada je prvi put shvatila da je nenormalno da žena ima dve vagine.

Ona je odrastala blaženo u neznanju misleći da sve žene imaju isto što i ona, sve dok nije prvi put otišla kod ginekologa. Što je najinteresantnije, nikad sa majkom nije pričala o tome.

– Verovala sam da sve žene imaju dve vagine. Nije mi bilo čudno što moram da stavljam tokom ciklusa dva tampona. Tek kada sam prvi put pitala ima li razlike u stavljanju tampona u vaginama, ona je rekla da odmah idemo na pregled. Delovala je nervozno. Nikad s njom nisam vodila takve i slične razgovore, uvek je ćutala – rekla je Ti, prenosi Dejli mejl.

Dok osnovano sumnja da je majka ikad i primetila dok je bila beba da ima dve vagine, Ti kaže da je i ona bila iznenađena kod ginekologa. Ili je bar to dobro odglumila.

– Čudila se i ona na pregledu otkud meni dve vagine. Ja sam bila zbunjena, povređena i ljuta. Doktor mi je posle detaljnog pregleda rekao da imam vaginalni septum, stanje kada se u najranijem životu vagina nije razvila kako treba, pa se u njoj pojavio prirodni zidić koji ju je podelio na dva dela – kaže Ti.

Tada joj je rečeno i da će joj seksualni odnosi biti krajnje komplikovani i bolni, baš kao i porođaj prirodnim putem.

– Već narednog leta, dakle u 17. godini otišla sam na operaciju uklanjanja tog septuma. Sada sam ‘normalna’. Ono što me je zapanjilo je koliki je broj devojaka na moj post reagovalo komentarima da i one imaju sličan problem, odnosno da nisu znale da je to nešto nenormalno – kaže Ti koja je svoj post objavila na Instagramu i TikToku.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar