Jelena otkrila kako ona i Novak vaspitavaju decu: Jedna stvar im je zabranjena od malih nogu!

- Moja deca su prva generacija dece u našoj porodici koja nikada nije dobila batine - još je poručila Jelena

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Instagram/@jelenadjokovicndf

Novak i Jelena Đoković su u vezi još od 2005. godine, venčali su se 2014. a sada u braku imaju dvoje dece – Stefana i Taru.

Supruga najboljeg tenisera sveta otkrila je sada delić svog privatnog života, pošto je prilikom gostovanja na jednoj panel diskusiji otkrila kako vaspitava svoju decu. Sve greške i neposlušnosti Stefana i Tare rešavaju se na jedan drugačiji način.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Moja deca su prva generacija dece u našoj porodici koja nikada nije dobila batine. Ja sam ih dobijala od svojih roditelja, moja majka pre mene, otac, moji baka i deda, Novakovi takođe. Stefan i Tara su prva generacija i verujem da će to što ne odgovaramo na greške i pogrešno tumačenje emocija nasiljem zaista promeniti svet. Smatram da je to jedan veliki kvantni skok u menjanju istorije i budućnosti – rekla je Jelena.

A njen lični pečat je to što ne dozvoljava da se na rođendanskim tortama Stefana i Tare nađu svećice.

– Svi smo u kosovskim manastirima i crkvama palili sveće za žive i pokojne, za zdravlje i mir. Sveća je simbol nesebične žrtve, ona gori da bi drugima dala svetlost i sjaj. Ona je simbol života i prosvetljenja, otklanjanja strahova i mračnih misli iz našeg uma i srca i predavanju svetlosti Boga. Kako smo onda usvojili tradiciju slavljenja rođenja života tako što gasimo sveću na torti dok zamišljamo želju? Zapitala sam se i poželela da makar u svom domu promenim taj običaj – otkrila je ona.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar