Pakao za Ernandeza: Zbog svađe sa devojkom mora u zatvor i to na godinu dana!

Advokati su pokušali kaznu pretvoriti u društveno-korisni rad

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Profimedia

Za Lukasa Ernandesa posle osvajanja Lige nacija sa Francuskom, sada je usledio nešto burniji perod. Fudbaler će po svemu sudeći morati u zatvor.

Španci javljaju da je defanzivac Bajerna dobio pismo da mora pojaviti u Madridu 19. ovog meseca budući da mu je Krivični sud naložio da tog dana mora izabrati u koji zatvor će otići.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Gospodin Lukas Fransoa Bernard Ernandes pozvan je da se pojavi pred ovim sudom 19. oktobra 2021. godine, u 11:00, kako bi od njega lično bilo zatraženo da dobrovoljno ode u zatvor u roku od 10 dana po njegovom izboru”, bilo je ono što je naznačila advokatica Uprave pravosuđa, gospođa Aurora Arebola del Valje.

Kao što se pamti, Lukas i njegova supruga Amelija imali su žestoku raspravu na ulici u februaru 2017. godine, a sud je zbog toga oboje osudio na 31 dan društveno-korisnog rada, te ih je kaznio zabranom prilaska na šest meseci.

Foto: Profimedia

Međutim, ovaj par nije ni pomišljao da bude razdvojen. Tek su se venčali i otišli su na medeni mesec u Majami. Po povratku sa medenog meseca Lukas je priveden na aerodromu u Madridu i završio kratko iza rešetaka, dok Amelija nije uhapšena.

Tužioci su potom tražili jednogodišnju zatvorsku kaznu za francuskog fudbalera. Sud je to prihvatio i sjajni fudbaler je osuđen.

Advokati su pokušali kaznu pretvoriti u društveno-korisni rad. Njihova žalba nije usvojena i kazna je ostala na snazi.

Francuski fudbaler tako će morati da se pojavi 19. oktobra pred sudom u Madridu i da odabere zatvor u kojem će služiti jednogodišnju kaznu.

FIFA ponovo na udaru javnosti zbog Katara: Najveći problem pred odlazak na Mundijal će imati Francuzi



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar