Sad je i definitivno: Ako Srbija ne pobedi Portugal, biće domaćin u polufinalu baraža za Katar 2022

"Orlovi" trenutno imaju 17 bodova, jedan više od Portugalaca koji pred međusobni duel 14. novembra tek treba da gostuju Republici Irskoj i bod sa tog meča bi im doneo mirniju pripremu za Srbiju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Starsport

Fudbalska reprezentacija Srbije, kao što se već i pretpostavljalo, moraće da pobedi Portugal u Lisabonu ukoliko bi da se direktno plasira na Svetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine.

“Orlovi” trenutno imaju 17 bodova, jedan više od Portugalaca koji pred međusobni duel 14. novembra tek treba da gostuju Republici Irskoj i bod sa tog meča bi im doneo mirniju pripremu za Srbiju. Verovatno je da se Kristijano Ronaldo i ekipa neće kockati u Dablinu, tako da Dragana Stojkovića Piksija očekuje težak posao u poslednjem kolu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ako je “orlovima”, ali i našoj javnosti za utehu, u slučaju da odu u baraž, u doigravanju će definitivno biti domaćini polufinalnog meča – dok će se za finale, kao što znate, stadion određivati na najpošteniji mogući način – žrebom.

Ako je suditi po proceni ovog, vezano za temu zaista dobro obaveštenog izvora, nema više dileme hoće li “orlovi” ili pak Portugalci biti domaći tim u eventualnom baražu.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar