Prestravila majku: Ćerka Sofija (6) otišla sa školom u bioskop, pa je tamo učinila najveću grešku

Njena najveća noćna mora se obistinila

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook printscreen/EmilyRose

Britanka Emili Rouz okačila je na društvenim mrežama upozorenje da se roditelji nikako ne oslanjanju na vaspitače u vrtiću ili učitelje u školi kada im deca idu sa drugarima u bioskop ili na neki rođendan.

Naglašavajući da je najbolja i jedina sigurna varijanta da roditelj odvede i potom dovede kući dete, ona je napisala šta se njoj ovih dana dogodilo.

– Kad se sad nisam onesvestila, nikad neću. Sofija, učenica prvog razreda, otišla je sa drugovima i učiteljicama u bioskop. Usred projekcije, pojavila mi se na kućnom pragu! Sama, samcijata, vraćala se kući po mraku prelazeći nekoliko prometnih ulica – napisala je Emili.

Dodala je da je Sofija bila povređena što ju je jedan drug maltretirao i rekla je učiteljici da želi kući.

– Ne znam zašto je nije ona ispratila i kako joj je promakla iz vida, tek Sofija je sama izašla iz bioskopa i uputila se ka kući. Moja najveća noćna mora da će mi dete samo izaći na ulicu, se obistinila. Sam Bog zna kako je niko nije kidnapovao. Hvala Bogu, ništa se nije dogodilo. Naravno, deo krivice je i na Sofiji kojoj sam rekla da UVEK mora da bude sa drugovima, da se ne odvaja od njih – dodala je Emili.

Ona je sprovela internu istragu tokom koje je zaključila da je jedna od dve učiteljice zadužena za Sofijinu grupu napravila ogroman propust jer nije uočila da dete izlazi iz mračne sale.

– Iz škole su mi se izvinili za kardinalan propust, dok je bioskop koji je organizovao gledanje filma suspendovao svoje radnike koji su bili na licu mesta, što nisu videli dete kako odlazi napolje – naglasila je Emili.

Iz škole nisu želeli da javno komentarišu incident, već su istakli da se priča završila internom istragom.



Izvor: TheSun

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar