Znam da me žena vara, pa sam iz OSVETE spavao s policajkom, a kad je rekla OVO u akciji, sledio sam se

Jedna rečenica mu je ostala u pamćenju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Četrdesetogodišnji Britanac je otvorio svoju dušu i ispričao kako je prevario svoju ženu njoj u inat.

– Ja sam muškarac od 40 godina, a moja žena ima 42. Zajedno smo 12 godina i imamo desetogodišnjeg sina. Našu mačku je napala lisica ispred kuće, a moja žena i sin su bili izbezumljeni. Mačka je bila u lošem stanju – započeo je svoju priču.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– U zabuni, slučajno sam uzeo telefon svoje žene i dok sam čekao kod veterinara, stiglo mi je obaveštenje od jednog od mojih prijatelja. Otvaranje poruke bilo je jedno od najgorih iskustava. Sve je bilo crno – belo – imali su aferu.

– Bio sam besan, ali nisam mogao da vičem jer je mačka bila na samrti. Na sreću, naš ljubimac je preživeo, ali nisam osećao da je pravo vreme da se suočim sa suprugom u vezi sa njenim varanjem.

Foto: Shutterstock

– Svedočio sam saobraćajnoj nesreći nedelju dana kasnije i morao sam da odem u policijsku stanicu. Tamo sam upozao 35 – godišnju policajku koja je slobodna. Bila je ljubazna i dala mi je svoj broj telefona da je pozovem ako mi “ikada nešto zatreba”.

– Ona je poznata u našem kraju kao neko ko je spavao sa mnogo momaka, pa sam bio iskren sa njom i rekao joj da želim da se osvetim svojoj ženi jer me je prevarila. Tako sam sledeće noći odlučio da je pozovem. Brzo se odazvala na poziv i pozvala me je da dođem kod nje, a ja sam odmah pošao. Nije oklevala – za nekoliko minuta smo se valjali po njenom krevetu.

Foto: Shutterstock, ilustracija

– Dok smo vodili ljubav, u sred akcije, kada sam skoro bio na vrhuncu, ona mi je rekla: “Osveta se služi hladna, zar ne?”.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (1)

  1. Kakva gluposti spavao je sa policajkom pa to ne bi rekao ni bosanac kao da I'ma veze Dali spava sa policajkom ili doktorom nauka I jedna I drugs imaju isto izmedju mogu bolesni zapad

    Odgovori

Ostavite komentar