Bili smo nevini pre braka, a kad smo vodili ljubav prvi put, uradio sam OVO i ona je odmah POBEGLA

On misli da je gotovo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock, ilustracija

Jedan Britanac se požalio terapeutu za seksualne odnose Deidre Sanders kako od vođenja ljubavi prve bračne noći, na kraju, nije bilo ništa.

– Umesto seksa u svakoj prilici, mislim da se moja žena već pita kako da izađe iz braka sa mnom. Oboje imamo 25 godina, sposobni smo i zdravi – započeo je svoju priču.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Mnogi naši gosti su rekli da smo najlepši par koji su ikada videli. Ali malo šta oni znaju – osećam se potpuno pogrešno.

– Za razliku od većine ljudi, na vođenje ljubavi smo čekali do prve bračne noći. Ali to je bila katastrofa. Nisam mogao da postignem erekciju, ni te noći, ni kasnije – objašnjava on veoma zabrinuto.

Foto: Shutterstock, ilustracija

– To je tako neprijatno i moja žena je čak pitala da li sam gej, objašnjavajući zašto ne mogu da se fizički uzbudim kada sam sa njom. Nisam gej i zaista mi se sviđa. Pa zašto mi se to dešava?

Foto: Ania Powalowska / Free / Profimedia

Odgovor terapeuta:

– Trema tokom venčanja je normalna stvar. Najverovatnije ste se osećali zabrinuto zbog nastupa i od tada brinete da će se isto ponoviti, što je zauzvrat izazvalo još više anskioznosti. Često je rešenje pristati na nekoliko nedelja bez seksa. Tada se erekcija vraća prirodno i možete voditi ljubav bez preteranog razmišljanja.

BONUS VIDEO:

Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar