Šta ti je život: Pre par nedelja nosio kovčeg Dude Ivkovića, od danas je na klupi čuvenog evroligaša!

Žalgiris na početku sezone nije pobedio ni na jednoj pripremnoj utakmici, u domaćem prvenstvu se mučio, a u Evroligi su upisana dva poraza

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
from left Predrag Danilovic Zarko Paspalj Dino Radja Dragan Kicanovic Vlade Divac Jurij Zdovc and Zeljko Obradovic Dusan Duda Ivkovic-Sahrana-Kosarka Beograd, 21.09.2021. foto: Pedja Milosavljevic/Starsport.rs ©

Košarkaški klub Žalgiris iz Litvanije šokirao je sve odlukom da odmah na početku sezone otpusti trenera Martina Šilera, a novi trener biće čovek dobro poznat našoj košarkaškoj javnosti.

U pitanju je bivši reprezentativac Jugoslavije i dugogodišnji uspešni trener Jure Zdovc. On je gradio svoju trenersku karijeru kroz ABA ligu u Splitu, Bosni, Cedeviti i Olimpiji, a osim toga radio je u Francuskoj, Grčkoj, Turskoj i Rusiji.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Jasno je da tim ne igra na nivou koji svi žele da vide. Pre nekoliko dana smo rekli da ćemo preuzeti odgovornost za to i nažalost ne možemo da traćimo vreme, morali smo brzo da reagujemo. To ne znači da trener Šiler nije radio dobar posao. Za 15 meseci je bilo mnogo dobrih stvari i zahvaljujemo mu se na saradnji – rečeno je iz kluba.

Žalgiris na početku sezone nije pobedio ni na jednoj pripremnoj utakmici, u domaćem prvenstvu se mučio, a u Evroligi su upisana dva poraza. Na sledećem meču sa Neptunasom tim će voditi dosadašnji Šilerov pomoćnik, a onda Slovenac preuzima ekipu.

On je prošle godine vodio francuski Metropolitan, a podsetimo da je pre samo par nedelja došao u Beograd na sahranu Dušana Ivkovića.

NOVA MEGAEKSKLUZIVA! Šokantan intervju: Otkrivamo nove detalje iz istrage protiv Belivuka! (VIDEO)

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar