“Bivši muž me je PROKLEO”: Anđelka Prpić doživela nezgodu, pa otkrila sve detalje

Glumica je ispričala kakav peh joj se dogodio

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-Stock/ Ivan Dobričić

Glumica Anđelka Prpić tokom gostovanja u jednoj emisiji govorila je o svojoj monodrami “Šta me snađe”, pa je iskoristila priliku i ispričala kakav peh joj se dogodio.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Stalno me u intervjuima pitaju: Kada ste poslednji put rekli „Šta me snađe“ i na to pitanje nikada ne znam da dam odgovor, ali sada ga imam. Juče sam to rekla! To me je bivši muž prokleo. Stalno mi je govorio da prestanem da zubima kidam etikete sa stvari jer ću polomiti zub. I to mi se juče i desilo. Srećom, kec gore levo, nije strašno – rekla je u svom stilu Anđelka u emisiji „Kec na jedanaest“ na televiziji K1, a potom dodala:

– Odmah sam odjurila kod zubara, jer šta da radim usred dana bez zuba! – ispričala je Anđelka i dodala da je sve sređeno u rekordnom roku.

Glumica je potom najavila svoju monodramu koju sutra igra u Akademiji 28 i pozvala gledaoce da pogledaju njenu predstavu jer im garantuje da će se sve vreme slatko smejati.

– Svaka predstava je predivna jer publika i ja razmenjujemo divnu energiju i zajedno se smejemo sve vreme – kazal je Anđelka i Aleksandri i Bošku se požalila da potpuno razume influensere i da će ih žustro braniti ako ih neko u njenom prisustvu bude kritikovao.

– Jao, snimala sam skoro svoj prvi „reels“ za instagram i toliko sam se namučila… Ko bude reč rekao za influensere preda mnom, videće!

 

BONUS VIDEO:

Izvor: Objektiv.rs, K1

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar