Stanija NAPUSTILA Zadrugu? Starleti istekao ugovor, a na Instagramu objavila sliku sa NJIM (FOTO)

Nije poznato da li će se vratiti u Belu kuću

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-stock/Ivan Dobričić

Starleta Stanija Dobrojević po ulasku “Zadrugu 5” otkrila je da ulazi u Belu kuću kao gošća i da će se u rijalitiju zadržati samo mesec dana.

To je i voditelj jednom prilikom potvrdio kada je rekao da starleta ima dogovor sa produkcijom i da će posle nekog vremena da napusti Belu kuću, a potom da će se ponovo vratiti kako bi se borila za prvo mesto.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Naime, sinoć se tokom emisije povela tema o odnosu Sandre Rešić i Marka Osmakčića, a više puta spomenuli su i starletu. Međutim, gledaoci su primetili da Stanije u tom trenutku nije bilo na imanju. Takođe, primetili su da nakon emisije Stanija nije bila u svom krevetu.

S obzirom na to da je prošlo mesec dana od početka emitovanja pete sezone, pretpostavlja se da je Staniji istekao ugovor i da je iz tog razloga napustila rijaliti. Međutim, produkcija se još uvek nije oglasila povodom ove situacije, piše Kurir.

FOTO: Printscreen/Instagram

Dobrojevićeva se nakon toga prvi put oglasila na Instagramu gde je podelila fotografiju sa svojim psom Pablom, te je zamolila fanove da zaprate njegov profil.

BONUS VIDEO:



Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar