Blokirao saobraćaj u gradu: Dečak lažirao nesreću na biciklu, a razlog za to sve je zgrozio (VIDEO)

Izgledalo je kao da mu je potrebna pomoć

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook printscreen/Nothinghamshire police

Tinejdžer iz okoline engleskog grada Notingema blokirao je saobraćaj u večernjim satima u prometnom delu reona lažirajući da ga je neko udario dok je vozi bicikl.

Dečak je u jednom momentu samo legao na beton, dok je bicikl bacio kraj sebe. Potom je sačekao da naredni vozač na putu zaustavi kola i priđe mu kako bi ga pitao šta se desilo.

Sugrađanin koji je to učinio, bio je prirodno uplašen prizorom i pozvao je hitnu pomoć. Kada je ekipa došla, dečak se pravio da je čas pribran, a čas da pada u nesvest.

– Govorio je da ne oseća desnu stranu tela. Ništa nam nije bilo jasno jer nisu bile vidljive povrede i puls mu je bio normalan. Pritom, ni na biciklu nismo primetili oštećenja. Ipak, odveli smo ga u bolnicu – rekli su lekari hitne pomoći koji su se zatekli na licu mesta.

Zbog ovog poteza razmaženog tinejdžera saobraćaj u gradu bio je blokiran više od pola sata.

Kažemo “razmažen” jer je potom mladić priznao u bolnici da je sve izrežirao kako bi video da li ga roditelji i dalje vole.

Ko zna da li bi i priznao uskoro da policajac koji je došao do njega nije rekao da su njegove kolege pregledale snimke CCTV kamera.

Snimak možete videti OVDE.

– Na snimcima se videlo da je dečak sam legao na pod i pravio se da je udaren. Policija Notingemšajera apeluje na ljude da ne zloupotrebljavaju telefonske brojeve hitne pomoći i policiju zbog ovakvih slučajeva. Razmislite dva puta pre nego što odlučite da na ovakav način uznemiravate one koji žele da svakom pomognu – piše na Fejsbuk stranici policije tog reona Engleske.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar